Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Tudom letiltani néhány plugin?

Senior tag

Default Tudom letiltani néhány plugin?

Szia Michael,

Próbálom csökkentse a terhelést, még mindig problémát jelent, a honlap 100%-os cache-elt.

Ha én csak azt a fordító lefordítani oldalt a vendégek, és egyetlen más funkciók, mint a többnyelvű támogatás stb fórumot tudom letiltani néhány plugin?

Vajon ez csökkenti terhelést?

Csak azt akarom alapvető fordító, így csak az új oldal az új url, sem az egyéb különleges dolgokat.

Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ebben az esetben le lehet tiltani sok plugin. De előbb - ugye tényleg szüksége van rá? Mi van itt az ideje az oldal fordítása a fórumban? Server Load virtuális paraméter, és nem kell aggódnia, ha a kérelmeket kezeli gyors. Lehet, hogy még mindig sok a kihasználatlan erőforrások és a szerver terhelése magas, mert a rossz Apache és MySQL konfiguráció, amely erők más ügyfelek várni (azt hiszem - nem működik ezen a területen). Lehet, hogy több ügyfelet egy időben, és várnak a sorban, de várják nagyon rövid ideig, és akkor nem kell aggódni.

Ezért kérjük, nézd a memóriahasználat és a CPU-használat, és ha még forrásokat, akkor kitaláljuk, hogy miért a téma várja a CPU helyett csökkentése vBET funkciót. De persze, ha nem kell többnyelvű támogatás letilthatja sok vBET plugin.

Mellesleg - itt található a teljes robots.txt fájlt, amely blokkolja a robotok nem feltérképezni a nem jelentős lefordított oldalak. Én frissített ma ezért kérjük, nézd itt van: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Utoljára szerkesztette vBET; 10-03-10 -on 21:38.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •