Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: szerver esik

Tag

Default szerver esik

Text automatically translated from: Italian to: Hungarian
    Translated text
    mert én már telepítve van a fordító még egy probléma: ha én vagyok része a tervezett művelet a tisztítás a Daily 00:10 én csepp a szerver. Tegnap este is leállt a 8 órát, így most kellett letiltani ezt, hogy elkerüljék, hogy történik megint.
    Hogyan tudom megjavítani?
    Köszönöm
    Original text

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Vajon még mindig történik, amikor a fogyatékkal élő ütemezett feladat "BB Enterprise Fordító (gyorsítótár TTL)". Mekkora az Ön cache táblát? Amikor a szerver alá történik, van valami hibát log fájlokat? Próbáltad használni vBET paraméter "Gyorsítótár törlése timelap"? Milyen elszámolási stratégia használ most?

Tag

Translated text
    Ha nem tévedek több cache táblák, egy-egy nyelven. A teljes az adatbázis mentést, hogy tettem március 2-án volt 877 mb. Ha teszünk átlagosan cache táblák, majd 5 MB minden, kezdve maximum 14 mb a kínai és a japán, minimum 2 MB a thai. A szkript, amely eltávolítja a régi fordítások elhagyja a 3.30. Nézzük a lehetőségeket vBET régi fordítások el kell távolítani, 15 naponként, a lehetőségek vannak beállítva, amit beveszünk a telepítést.
    Ha értesz timelap paraméter cache elszámolási stratégia, ez a törlés beállítása Normál.
    Original text

Ön nem válaszolt a legfontosabb információkat - nem is mindig lefagy ütemezett feladat le van tiltva? Először azt kell meghatározni nem vBET valódi kérdés itt.

Normál törlés régi cache törlésre kerül naponta. Ha azt szeretnénk, leggyorsabb módja a törlés - használja utolsó stratégia - ez eltávolítja az egész cache egyszer 15 nap. Úgy működik, azonnali és használata gyakorlatilag 0 szerver erőforrásait. De meg kell adnia teljes cache újra, nem csak a régit.

Tudta Ön próbálta használni "Gyorsítótár törlése timelap" opciót?

Tag

Translated text
    a szerver lefagyott megint ma este: én letiltotta a tisztítását, de 00:10 esett 03:30 amikor elhagyta BB Enterprise Fordító (gyorsítótár TTL)
    Original text

Tag

Translated text
    Megnéztem, az érték, amelyre hivatkozni van állítva 1-re. Pontosabban, ez:
    Original text

Gyorsítótár törlése timelap
    Hány másodpercet várjon közötti elszámolási cache táblák. Állítsa 0 letiltja. Felhívjuk figyelmét, hogy vBET több mint 150 cache táblák egyértelmű - végül ez az érték túl magas okozhat, hogy az elszámolási kezdődő éjszaka továbbra is a nappali óra. Továbbá kérjük, ne állítsd magasabb, mint a MySQL kapcsolat vár nélküli használat (mysql beállítás: wait_timeout) - különben fog okozni "MySQL szerver ment el hibát" és elszámolási nem lesz kész.

Quote Eredetileg írta: Valdo View Post
    Translated text
    a szerver lefagyott megint ma este: én letiltotta a tisztítását, de 00:10 esett 03:30 amikor elhagyta BB Enterprise Fordító (gyorsítótár TTL)
    Original text
    Sajnáljuk - Nem értem, egy dolog - van elszámolási naponta kétszer? Kérjük, kapcsolja ki az elszámolási feladatok, és mondd meg a szerver összeomlik, ha az elszámolási le van tiltva (nem számít, ahol óra - disable teljesen). Ha a szerver nem fog összeomlani, ha cache elszámolási ki van kapcsolva, akkor az azt jelenti, hogy a vBET bűnös. Ha még crasches majd valami más okozza ezt.

Ha vBET bűnös, akkor több lehetőség, hogy beállítsa fel:
    - Nagyobb, értéket "Gyorsítótár törlése timelap" - ez ad időt és több CPU-t más szálak közötti elszámolás minden cache táblát. Azt javaslom, hogy ezt az első helyen
    - A kisebb "Cache Time To Live (TTL)" - akkor a táblák kisebb lesz, így az elszámolási lesz olcsóbb.
    - Játssz a "Gyorsítótár törlése stratégia" - az utolsó fog megoldani a problémát 100%-ban - úgy tervezték a nagyon nagy cache, és tiszta is hatalmas cache azonnal, mert csak eltávolítja az egész cache táblák és létrehozza újra. De ez törli az egész cache egyszer gyorsítótár TTL időszakban, így cache ki kell tölteni az elejétől. Ez utolsó dolog, amit javasoljuk használni, így ha mást nem működik ez a 100%-ban. Ez egészül ki csak az ilyen helyzetek

Tag

Translated text
    Megpróbáltuk az első megoldás, akkor javasolt, amelyben az értéket 3-ra. A házigazda azt mondta, hogy nem volt csökkenés a terhelést, de jövőre a nap növekszik. Csökkentése az időtartam napokban, a cache, a problémát meg lehet oldani? A szerver terhelés alatt, vagy a gyorsítótár törlése a fordítások még nem elmenti a cache?
    Original text

OK így a következő lépéseket, amelyek segítségével:
    1. Növelése cache TTL - kevesebb adat törlődik minden egyes alkalommal
    2. Változás elszámolási stratégia: "Gyors helyi törlés a optimalizálásához asztalok" - kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a lehetőség is legrosszabb, ha a cache nem elég nagy. A nagy cache jobb, hogy normális.
    3. KÍSÉRLETI: akkor válassza a "Quick helyi törléséhez optimális asztalok" és szerkeszthetjük a fájlok / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php a comment 3 sor kód, amely magában foglalja OPTIMALIZÁLÁS HELYI TÁBLÁZAT. Ezzel a módosítás nem lesznek csak régi adatokat nagyon gyorsan, de a mutatók nem lesz újjáépíteni, és növekedni fog, így lesz végrehajtani kommentálta lekérdezés kézzel egyszer egy darabig. Ha ez működni fog az Ön számára, akkor mi végre ez az egyik támogatott stratégia -, ahol gyors tisztítás nélkül indexeket újjáépíteni és újjáépíteni magát lehet más feladata, futás azaz egy hét. Tehát, ha azt mondják, hogy ez működik neked adunk hozzá, hogy különösen az Ön számára

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •