Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Még mindig nem tudja, hogy ezt a munkát.

Junior Member

Exclamation Még mindig nem tudja, hogy ezt a munkát.

Bocs, hogy zavarlak..

De nem értem, hogy ez működjön.

Olvastam a telepítési utasításokat, van hozzá minden, az API-t, kivéve a Google.
    Amikor rákattintok a zászlók jön:

PHP Figyelmeztetés: a preg_replace(): A /e módosító már nem támogatja, használja preg_replace_callback helyett a ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on-line 554

PHP Figyelmeztetés: a preg_replace(): A /e módosító már nem támogatja, használja preg_replace_callback helyett a ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on-line 324

Majd ezt:

Többszörös Választás

A dokumentum nevét, amit kért (/Forum/Forum/search.php) nem található ezen a szerveren. Azonban találtunk dokumentumok a nevek hasonló ahhoz, amit kért.
    Rendelkezésre álló dokumentumok:

/Forum/forum.php/keresés.a php?searchid=430182&language=hr (közös basename)
    Kérjük, fontolja meg tájékoztatása a tulajdonos a hivatkozó oldal a törött link.

A fórum egy külön mappát, Fórum, valamint a vonatkozó utasításokat a vezérlőpult alatt a "Fórum könyvtár" /Fórum

Van ötleted?

Köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Mint írtam a másik szál, a probléma meg van oldva a szerver most

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •