Kérjük, adja meg a pontos verziót használt vBET, vBulletin, vBSEO (ha van).
Továbbá kérjük, mondja el nekünk, merre van átnevezés vita és csinál ez a normális, vagy a lefordított oldal?
Nem tudom reprodukálni azt fórumunkban ezért kell kis segítség az Ön oldalán
OK - Megnéztem forrása, és ez okozta valamilyen plugint használó hook "postbit_display_complete". vBET már 2 plugin segítségével a horgot. Kérem, határozza meg, melyik okoz gondot a fórumban? Egyszerűen csinálni letiltásával egy és ellenőrizze nem probléma továbbra is fennáll. Ha igen, akkor lehetővé teszik, és tiltsa le másikat. Ha továbbra is fennáll, akkor próbáld meg standján tiltva. Ha továbbra is fennáll -, akkor valószínűleg nem vBET hibája - próbáld meg letiltani az egész vBET és ellenőrizze.
Ön kikapcsolja plugin által Admin CP-> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő
Ön kikapcsolja az egész mod az Admin CP-> Plugins és termékek -> Manage termékek
Kérem, tudassa velem az eredmény. Ha PM nekem hozzáférési adatait fogom ellenőrizni, hogy magam
Megértem, hogy látod hiba után kezdődő vBET telepítve van. De mint látod vBET semmi köze hozzá, mert a hibaüzenet akkor is megjelenik vBET le van tiltva. Így még néhány egyéb változásokat kellett tenni a fórumon. Talán valami más mod is hozzá, vagy valami beállítás megváltozott.
Először kérjük meg, aki bűnös. Tehát tiltsa egyenként az összes beépülő modulok, melyek dolgozik horog "postbit_display_complete" - minden egyes alkalommal ellenőrizze van még hiba. Amikor meg ki bűnösnek, akkor vegye fel a kapcsolatot szerzője mod ami a rendetlenség. Ha még néhány kérdést - kérjük, forduljon
Menj yo a Admin CP -> Plugins és termékek -> Beépülő modul-kezelő és keresse meg minden postbit_display_complete
Ugrás a szerzője ennek a mod, és kérd meg, hogy mi történik
Én nem felelős más modok, vagy tudja, hogyan működnek az összes létező mods - sajnálom, nem tudok segíteni többet, és remélem, hogy segítségemre volt elég jó