Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: vBET isue Google API

Tiltott

Default vBET isue Google API

Helló, én vagyok az admin egy oldalon azaz ingyenes változatát vBET2.3.8 közelmúltban az oldal blokkolva volt a Google. Már felvette a kapcsolatot velük erről a problémáról, és azt mondták nekem, hogy kell hozzá a userip paramétert ellátás az IP-címét a végfelhasználó, akinek a nevében a szerver teszi az API-kérelmet, ha azt akarom, hogy feloldásához nekem.

Szeretném a segítségét ebben a kérdésben, mint igazán szükséges rögzíteni ezt, ha vidám, hogy a tényleges változások legalábbis vezessen a helyes irányba, így tudtam, hogy a változtatásokat magam, mint már meglehetősen korlátozott php programozási képességét.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Már van megoldás, hogy egy ideig. Nem készült kiadása ingyenes változat, mert tudom, userip csak ajánlott nem kötelező. Nincs ideje készült kiadás most, ezért kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:

1. fájl megnyitása / includes / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. talál funkció vbet_getTranslationURL ($ a, $-ig)
    3. helyett az egész funkció (nem csak ezt a sort) szerint:
    Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global $vbulletin;

if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      }
    Ezután lépjen kapcsolatba a Google. Látom, hogy mi lesz, hogy kiadja 2.3.x hamarosan (az összes többi verzió már ezt is jól emlékszem). Nincs idő ma - de valószínűleg fog megjelenni holnap, ha nem akarod, hogy változtatásokat magát

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •