Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Találtam egy hibát. Ez van köze a közösségi megosztás használata ez a verzió. Amikor megosztunk egy lefordított url az opengraph adatokat használ az eredeti tartalmat az angol verzió.
Például ezt az url-címet az olasz, de az open graph címkék húzza a descriptyion majd megosztási url-re, az angol változat: Truffa Fittizio, Agente modellante Julia Rodi
Meg kell a forrás, hogy lásd mire gondolok. Az alábbiakban egy kivonat:
Code:
<meta property="og:description" content="Hello my name is Julia Rhodes, and am a freelance modeling agent working for female first magazine in recruiting models.Female first Magazine" /><meta property="og:url" content="http://mymodeltalk.com/jobs/modeling-nigerian-419-industry-scams/330355-scam-ficticious-modeling-agent-julia-rhodes.html" /><meta property="og:type" content="article" /><meta property="og:image" content="http://mymodeltalk.com/file/style/mmt/newslettergraphic.jpg" /><meta property="og:title" content="Scam by Ficticious Modeling Agent Julia Rhodes" />
Mindent, kivéve a "og:image content" kell az olasz. Eddig ez nem sikerül lefordítani, vagy megjelenítése a helyes leírás, url helyen,majd címét.
Van olyan kód tudnám használni ezt megoldani? Ha néhány felolvassa a szál saját anyanyelvén biztos vagyok benne, hogy szeretné azt megosztani a közösségi média a saját anyanyelvén.
Találtam ezt a hibát keresztül a google webmester eszközök. ez jelenteni ismétlődő leírások, címek.
Hi,
Látom, hogy te hozzáadása open graph címkék használata Open Graph Leírás & Cím Javítás Threads/Blog. Meg kell integrálni ezt a terméket vBET.
Integrálását a terméket, a teljes verzió vBET:
Érvénytelen SQL:
VÁLASSZUK a cache.originaltext, mint originaltext, cache.fordítása fordította vbenterprisetranslator_cache_ segíteni, vbenterprisetranslator_cache_ cache, AHOL segíteni.originaltext='******************************************' PEDIG cache.serie=segíteni.serie;
MySQL Hiba : a Táblázat 'vbenterprisetranslator_cache_ nem létezik
Hiba száma: 1146
Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 03-02-17 -on 20:34.