Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: DBSEO támogatás

Junior Member

Default DBSEO támogatás

Szia

Én használt a VBSEO, amíg nemrég ment offline, és nem fog többé támogatni kell.

Most mentek, használata DBSEO, mivel úgy tűnik, hogy csak jó alternatíva

-E olyan módon tudunk együtt dolgozni, hogy találja a módját, hogy támogassa a DBSEO url a VBET, ahogy én akarom használni mindkét plugin. Örülök, hogy segítse a vizsgálat stb.

A VBSEO voltak sok módosítást VBET megfelelő működéséhez szükséges.

Ez ugyanaz lesz a DBSEO? Ha igen tudna ön hadd tudjam, mi a fő aggályok vannak, tehát én tud megpróbál, hogy a változtatásokat az én vizsgálati helyszín, tehát ez akarat dolgozik.

köszönöm

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nincs integráció szükséges. Is Nézd meg a readme fájlt, mert van néhány információ a keresőbarát URL-ek-konfiguráció.

Senior tag

Azt szeretném, hogy ez az integráció.

Junior Member

szia

kellett, hogy dbseo annak biztosítása érdekében, a meglévő URL-szerkezet volt kihasználni. Az én rangsor a webhely stb függő vagy azok urls tartják, vagy új URL-ek 301 helyesen. DBSEO ez, és mint ilyen kell, annak érdekében, hogy én használ ez.

Én megnyílik egy új téma, most én csak beiktatott a teljes vbet és most sem a fordítás dolgozik egyáltalán.

Részben működő-val a szabad változat, de nem profi volt, valamilyen okból.

Ebben a pillanatban mi nem tervezi, hogy integrálja a dbseo. Megértettem, hogy kívánja-e tartani a fel URL-struktúráját. Meg tudná teszt azok barátságos URLs eltartás ez. Talán a dbseo hasonló módon működik.

Ha nem, akkor tudod megpróbál, hogy integrálja magát a saját kockázat, de ne feledje, hogy ha Ön cserél a kód bb akkor lesz változtatni minden vBET frissítés után újra.

Nem tudom, pontosan hogyan működik dbseo. Ez a plugin működik, vagy mint a vBSEO ad front controller. Ha-a ' működő hasonló vBSEO majd lehet alapozni mint például vBSEO integráció. Egyébként, ha azt szeretné, hogy csak a SEO munkakapcsolatokat kell ezt kell meglehetősen egyszerű. Ha azt szeretné, hogy van lefordítva URL - ez lehet több trükkös.

Junior Member

Vannak még nem tervezi, hogy ezt DBSEO integráláshoz? Szeretné a mod, de nem tud felszerel ez, ha nem.

Ebben a pillanatban nem tervezzük támogatni. vBulletin birtokol saját natív keresőbarát URL-ek. Ez a mi kész vBSEO, és valószínűleg más dugó, amely funkció, amely már szerepel meg fog halni, vagy ritkán kell használni. Így nem gondoljuk, hogy van szükség, a piac támogatásához.

Junior Member

Úgy tűnik, hogy tegyen többet, mint a keresőbarát URL-ek. Nekem van beiktatott-ra egy elég nagy/elfoglalt fórum DBSEO.

Az emberek, mint én, akik a műszaki megoldások, hogy növelje a forgalom, különösen az emberek hajlandóak költeni egy kis pénzt, mi akarat megpróbál ez egyébként. Is nézzük a dolgokat, mint a mod is. Azonban nem kompatibilisek. Én elég biztos, akkor el fogja veszíteni ügyfelek.

Köszönöm a véleményét. Ebben a pillanatban nem tervezzük, hogy támogassa DBSEO a.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: siparker View Post
    kellett, hogy dbseo annak biztosítása érdekében, a meglévő URL-szerkezet volt kihasználni. Az én rangsor a webhely stb függő vagy azok urls tartják, vagy új URL-ek 301 helyesen. DBSEO ez, és mint ilyen kell, annak érdekében, hogy én használ ez.
    Ez. Mivel vbseo megszűnt legalább van szükségünk egy módja annak, hogy 301 az újak DBSEO váltás után a lefordított URL-eket.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •