Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: Lekérdezések gyorsítótárazása

Senior tag

Default Lekérdezések gyorsítótárazása

Vettem egy pillantást az én-m lassú kérdezgető fatörzs, és én láttam a dolgokat, mint ez:

Code:
    # Time: 140222  8:50:25
    # User@Host: database_user[database_user] @  [10.0.0.4]
    # Query_time: 7.076817  Lock_time: 0.000065 Rows_sent: 3  Rows_examined: 4174934
    use cellphon_forum;
    SET timestamp=1393077025;
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='U.S. Supreme$
    # Query_time: 14.198858  Lock_time: 0.000056 Rows_sent: 18  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='******* Xtre$
    # Query_time: 13.591001  Lock_time: 0.000274 Rows_sent: 1  Rows_examined: 4174934
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_medium_es help, vbenterprisetranslator_cache_medium_es cache WHERE help.originaltext='(Espa&ntilde$
    Van bármilyen módon-hoz cache kérdések, mint ez? Ezek a lekérdezések szinte minden oldalon teher teher.

Igen, van az értékelés-gyorsítótár.
    Utoljára szerkesztette tavenger5; 22-02-14 -on 17:03.

Senior tag

Ha EXTRA lekérdezések futtatása, ott is ez a Megjegyzés: "Lehetetlen, ha észre const táblák elolvasása után"

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük, látogasson el Admin CP -> vBET Cache -> Memory Cache nem lehet beállítani a memória-gyorsítótár használatát (támogatott 4 motorok: Memcache, APC, XCache eAccelerator).

Csinál ez megfelel az Ön igényeinek?

PS.
    Egy kérdés - mi az az idő – időegység lekérdezési ideje a jelentésben?

Senior tag

Nem a memória cache működnek, mint a normál cache, de a memóriában tárolja az adatokat? Megszüntetné, néhány ezeket a lekérdezéseket?

A lekérdezési idő előtt a lekérdezést az első post szerepel.

Értékelések gyorsítótár használatával véglegesen megszünteti sok lekérdezések, mivel a vendégek eredmények lesz sima HTML fájlként tárolja, és öntött-ból fájlokat (amíg a fájl lejár - akkor frissül).
    Az értékeléseket gyorsítótár megszünteti sok lekérdezések, mivel a legtöbb a forgalom a fórumon a vendégeknek (beleértve a pókok).

Én csak kockás forrásunk, a memória-gyorsítótár. Együttműködik az értékelések Cache - így legutóbbi eredmények a memóriából kell venni fájlból nem. Ebben az esetben sem tudja kérdése (értékelés gyorsítótár már csinálta).
    Csendes a vBulletin maga emlékszem (nem biztos) támogatja a memória-gyorsítótár és talán ez akarat kiküszöböl egyes lekérdezések.

Tudom, hogy hol van a felsorolt lekérdezési idő - kértem az idő – időegység. Talán nem voltam világos - mi az az egység, az idő? (s, ms, ns?)
    Van indexek gyorsítótárban asztalainknál, így időt rövid legyen.

Is tudod megpróbál-hoz megbénít választás Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Select grouped translations. Ha le van tiltva, akkor lekérdezések egyszerűbb lesz (nem véve a serie), de nem lesz sokkal több lekérdezések (valami valami) - talán a fórum lesz jobb gyakrabban lekérdezni.
    Például - keresi a eredmények volt három lekérdezést hajt végre, amely 22 eredményt adott. Ha letiltja a csoportok figyelembe eredményez akkor 22 lekérdezések 1 eredményt adó, de a lekérdezés így is gyorsabb lesz könnyebb (egyszerűbb 'WHERE' szakasz). Ha adatbázis más szerveren majd véglegesen ne próbálja ezt. Szed, az eredmények a localhost, akkor talán látni fogod javítása. Nem mondom - van, hogy ellenőrizze azt.
    Utoljára szerkesztette vBET; 28-02-14 -on 22:43.

Senior tag

Oké Köszi, hogy elmagyarázza. Én használ értékelés gyorsítótár és a memória-gyorsítótár (xcache), de én még mindig döbbenten hogyan sok SELECT jönnek az adatbázisból.

A fenti idő – időegység van, másodpercben.

Vette az adatbázis lekérdezés 14 másodperc? valóban? Véglegesen valami baj. Legyen szíves megpróbál-hoz kijavít táblák Admin CP, talán valami baj van. Ez nem tart sokáig,-ezek az adatok indexelve vannak.

Senior tag

Van egy olyan érzésem, hogy egyes táblákat zár és/vagy várakozás-re a lekérdezéshez használt gyorsítótárban, ezért ők bevétel olyan sokáig végrehajtani. Nem is beszélve, jól jönne néhány további memória az én adatbázis szerver - én dolgozom, valamint.

vBET gyorsítótár-táblázatok nélkül olyan ügyletek (MYISAM) használ, tehát blokkolás kellene a kérdést. Talán van törött indexek, és a MySQL, hogy teljes keresési. Ismét kérjük használ a Admin CP-hoz kijavít a táblák és indexek (Admin CP -> Maintenance -> Repair / Optimize Tables).

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •