Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Nyelv feltétel integrált értesítés rendszere vB

Tag

Exclamation Nyelv feltétel integrált értesítés rendszere vB

Szia

Van egy hatalmas probléma.

Én egy üdvözlő üzenetet, hogy üdvözölje a vendégeket, és be őket, hogy az ötlet az én fórum.

Azonban ez az üzenet mindig a német, mert keresztül történik a BB közlemények rendszer (és egy kép a SEO szempontjából)

Az lenne jó, hogy további feltételként lehetőségek az értesítésben rendszerben.

EG:
    - A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE]
    - Felhasználó böngészni a fórumot [LANGUAGE]

Ez is, hogy tájékoztatók a gépi fordítást lehetővé.
    Ez nagyon fontos lenne számomra és talán mások is.

Ha valakinek van egy probléma megoldásához, hogy a nyelv állapota az aktuális hirdetmény rendszer kérjük ossza meg velem.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ha a tiszta BB észre rendszert meg kell fordítani (vagy írunk körülbelül 2 különböző dolog.) Ha a BB notive rendszer növeli vBSEO -, akkor értesítést nem tiszta HTML, de figyelembe a JavaScript vBSEO - ezért ezek nem fordították. Ebben az esetben csak megy a vBET Egyéb lehetőségek és kapcsolja be a "Fordítás vBSEO üzeneteket JavaScript". Akkor lesz fordítva.

Kérjük, adja meg nekünk nem ez a megoldás. Ha nem, kérjük írja meg többet BB észre rendszer, amely akkor írt - különösen akkor, ha az Admin CP találjuk meg.

Tag

Ez megoldotta a problémát, de az ötlet még jó.

Ne feledd, kértem itt, hogy hogyan tudok egy üzenetet jelenít meg a vendégek, akik ellátogatnak a fórumot egy lefordított nyelven?

Ezek a felmondási lehetőség lehetővé tenné, hogy megjelenik egy üzenet, és nem a vendégek számára, hogy használja az anyanyelvét.

Nem urgend, de még mindig szép funkciót.

Jelenleg én megjelenik a fenti üzenet küldése feltételes bedrótozva az én sablont.

StarBuG

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

A megoldás olyan, mint van most. Csak add a sablon ha szakasz állapot ellenőrzése nem nyelv param van állítva.

Mi fogja vizsgálni BB üzenet rendszert, és ellenőrizze lehetőségek leírására olyan üzenetet, amely csak akkor lesz látható a fordítás oldalra Admin CP - ha jól értem, amit akarsz. Ez?

Tag

legördülő feltételek, mint a többiek az értesítésben rendszerben például tagja [Csoportok]

2 feltételei:
    - A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE] (legördülő minden aktivált langauges)

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

már készül az új csoportokat a felhasználói csoportokhoz tartozó opciókat észre rendszer. (Nyelvek Grup)
    2 új lehetőségek:
    1.Felhasználó tartozik csoportot: [a default nyelv]
    2.A felhasználó nem tartozik a csoportot: [a default nyelv]

1. megjelenő üzenetet csak emberek nyelvet opcióval
    2. nem jelennek meg az üzenetet csak emberek nyelvet lehetőséget.
    Benne lesz a következő relase.

Most dolgozom a gondolat ..
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 05-01-11 -on 09:16.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Quote Eredetileg írta: StarBuG View Post
    legördülő feltételek, mint a többiek az értesítésben rendszerben például tagja [Csoportok]

2 feltételei:
    - A felhasználó nem böngészi a fórumot [LANGUAGE] (legördülő minden aktivált langauges)
    Már kész .. szerepelni fog a következő relase

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •