Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 5 FirstElső 1234 ... UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 50

Téma: Üzenet a honlap szerkesztőjét nem megfelelő eszközök tekintetében jelen-helyettes címkék

Tiltott

Legyen szíves küld én egy PM hozzáférési adatait Admin CP, adatbázis és FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott

Senior tag

küldött ***.

Senior tag

küldött ***.

Tiltott

Az alternatív kapcsolatok lehetővé teszik a vendégek AdminCP->vBET->Vendég Cache->a Teljes Fájl Cache Vendégek Számára. Ez lehetővé teszi a vendégek számára hogy nem kell minden esetben létrejön és a lapon. A következő verzió meg fogja oldani ezt az alternatív kapcsolatok nem fordította nem jelenik meg a helyszínen.

Senior tag

Igen, ez már be van kapcsolva, de én le, mert a hiba: Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html

Még soha nem láttam URL-fordítás várják a vendégeket.

Senior tag

Nekem be van kapcsolva a vendég cache lesz, mert az oldal google válaszideje a tető.

Az Insight és a reménykedni tudok egy fix a rel-helyettes címkék?

Van-e valami helytelenül lett beállítva hogy megakadályozza, hogy a zászlót a végén URL a fordítás közben?

Tiltott

Engedélyezés Vendég gyorsítótár Nem okoz problémát a Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html.
    Az alternatív címkék kell lennie AdminCP->vBET->Vendég Cache->a Teljes Fájl Cache Vendégek Számára.
    A következő kiadásban nem fordította címkék nem lesz hely.

Senior tag

De még a teljes gyorsítótár engedélyezve van az érkező vendégek zászló URL-rel és a másik tag nem kell lefordítani.

Tiltott

Fordítások az alternatív kapcsolatok betöltésre kerülnek az adatbázisból. Fordításai az alternatív kapcsolatok nem belőlük a fordítók API. Linkek a fordító API amikor valaki belépett az oldal ezen a nyelven. A cél az, hogy fordítási költségek csökkentése érdekében.

Senior tag

Oké, azt hiszem, valamit szó szerint fordításban elveszni.

Tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működik minden. Én is Milyen zászló URL-eket vizsgálni kellene lefordítani Ha a vendégek csak nézi az oldalt. A gond csak az, hogy nem kell lefordítani. Ez nem azért van, mert nem vagyok a kvótát, mert valamit nem megfelelően működik.

Példa:
    Angol nyelvű oldal. ** Spektrum APN-beállítások módosítása 2.
    Az URL-t ezen a lapon a francia: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
    Az URL-t a francia kell: (Français) ** spektrum módosítása 2 des paramètres de l'APN-t

Megjegyezzük, hogy a lobogó szerinti URL nem a lefordított oldalak URL-annak ellenére, hogy a fordítás közben. A vendég gyorsítótár törlése a fordításokat.

Oldal 2 A 5 FirstElső 1234 ... UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •