Legyen szíves küld én egy PM hozzáférési adatait Admin CP, adatbázis és FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott
Legyen szíves küld én egy PM hozzáférési adatait Admin CP, adatbázis és FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott
küldött ***.
küldött ***.
Az alternatív kapcsolatok lehetővé teszik a vendégek AdminCP->vBET->Vendég Cache->a Teljes Fájl Cache Vendégek Számára. Ez lehetővé teszi a vendégek számára hogy nem kell minden esetben létrejön és a lapon. A következő verzió meg fogja oldani ezt az alternatív kapcsolatok nem fordította nem jelenik meg a helyszínen.
Igen, ez már be van kapcsolva, de én le, mert a hiba: Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html
Még soha nem láttam URL-fordítás várják a vendégeket.
Nekem be van kapcsolva a vendég cache lesz, mert az oldal google válaszideje a tető.
Az Insight és a reménykedni tudok egy fix a rel-helyettes címkék?
Van-e valami helytelenül lett beállítva hogy megakadályozza, hogy a zászlót a végén URL a fordítás közben?
Engedélyezés Vendég gyorsítótár Nem okoz problémát a Http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html.
Az alternatív címkék kell lennie AdminCP->vBET->Vendég Cache->a Teljes Fájl Cache Vendégek Számára.
A következő kiadásban nem fordította címkék nem lesz hely.
De még a teljes gyorsítótár engedélyezve van az érkező vendégek zászló URL-rel és a másik tag nem kell lefordítani.
Fordítások az alternatív kapcsolatok betöltésre kerülnek az adatbázisból. Fordításai az alternatív kapcsolatok nem belőlük a fordítók API. Linkek a fordító API amikor valaki belépett az oldal ezen a nyelven. A cél az, hogy fordítási költségek csökkentése érdekében.
Oké, azt hiszem, valamit szó szerint fordításban elveszni.
Tisztában vagyok azzal, hogy hogyan működik minden. Én is Milyen zászló URL-eket vizsgálni kellene lefordítani Ha a vendégek csak nézi az oldalt. A gond csak az, hogy nem kell lefordítani. Ez nem azért van, mert nem vagyok a kvótát, mert valamit nem megfelelően működik.
Példa:
Angol nyelvű oldal. ** Spektrum APN-beállítások módosítása 2.
Az URL-t ezen a lapon a francia: Http://cellphoneforums.net/**/fr/t36...-settings.html
Az URL-t a francia kell: (Français) ** spektrum módosítása 2 des paramètres de l'APN-t
Megjegyezzük, hogy a lobogó szerinti URL nem a lefordított oldalak URL-annak ellenére, hogy a fordítás közben. A vendég gyorsítótár törlése a fordításokat.