Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Ajánlott hosting

Tiltott

Default Ajánlott hosting

Előtt buying a vBET én akar hogy biztosak legyünk amit van nem akármi kérdés-val a hosting cég. Én hitelesítésijegy-kérelem, az egyik a vezető vBulletin tárhely szolgáltató így válaszolt: "bb nem igazán igazán alkalmas a megosztott alkalmazás...Egy pár ok."én nem egészen értem mit jelent. Tudna-e ajánlani megbízható vBulletin tárhely szolgáltató, hogy nincs probléma-val a vBET?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

helló. Nem tesszük a reklám minden tárhely szolgáltató. Van sok a szolgáltatók a piacon, akik lesz alkalmas. Is a kérdés nem a vBET, de a vBulletin, így jobb lenne megkérdezni a vBulletin csapat. Ha azt szeretné, hogy mi lehet a PM cég, ki az a szolgáltató. Még mindig nem hiszem hogy az egyik az egyik legjobb és legjobb ajánlatot. Azt is nem jelenti, hogy a szolgáltató rossz. Egyszerűen arra összpontosítunk, a terméket nem a hosting cégek összehasonlítása.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •