Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Fontos kérdés, ugyanazzal a tartalommal

Senior tag

Default Fontos kérdés, ugyanazzal a tartalommal

Nekem van egy nagy kérdés, ugyanazzal a tartalommal. Jelenleg van egy határ a karakter, mert egy nap a Google fordító fordított összeg, ha a számlát nem nevetséges lenne. Sajnos ez azt jelenti, hogy nem minden oldalak vannak lefordítva azonnal, és ugyanaz a tartalom létezik (én használ 12 fordítások) 13 különböző oldalain

Én nyitott a javaslatok-ra hogyan viselkedni megfejt ez. Azt hiszem, ez az egyik oka vagyok vesztes forgalom mostanában.

Itt van egy példa a Google indexelés:
    https://www.google.com/search?q=%22S...w=1364&BiH=643

Tiltott

Van javaslatokat hogyan lehet megoldani ezt? Gondolod, hogy http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html akarat megfejt a probléma? Mit mutat a linkre?

Senior tag

Nem vagyok egészen biztos, hogy hogyan lehet megoldani ezt. A szöveg nélküli minden jobb, mint ugyanaz a szöveg 7-szer? (Eredetileg azt mondta 12, úgy értettem, 7)

Azt hiszem, az alternatív címkék segíteni fog.

A láncszem én feltéve van nem hosszabb bemutat a kérdés, mert a lapok már lefordították. Ez főleg történik, az új oldalak és nagyon régi oldalak, amelyek nem népszerűek.

Senior tag

Itt van egy aktuális példa: https://www.google.com/search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (vannak 5 azonos verziójú, abban a pillanatban, gondolom azért, mert a másik 2 fordították)

A lényeg az, Google van mászva oldalaimon gyorsabban tud volna őket fordította.

FYI, én töltöttem sok a pénz tavaly a fordítás, és sajnos upping a kvóta egy nap nincs lehetőség.
    Utoljára szerkesztette tavenger5; 04-02-13 -on 13:51.

Tiltott

Quick fix alternatív címkék megpróbáljuk biztosítani a lehető legrövidebb időn belül. Először próbálja alternatív címkék. Ideiglenesen kikapcsolhatja a kevésbé fontos nyelvek.
    Ezen kívül tudjuk, hogy állítható be ha nem fordítás majd:
    1) az eredeti szöveg megjelenítése - most
    2) megjelenítése az eredeti fordítás a jegyzet szövege várta - oldal is szükség van egy csomó kisebb fordítások és megjegyzések bosszantóan gyakran megjelenhet
    3) az üres szöveg megjelenítése

Senior tag

Köszi a gyors választ.

Helyett bemutatás több bosszantó megjegyzi, ha valami nem lefordított, van egy zászló a rendszer azt mondják, "Ez az egész oldal fordítása"? (mínusz kütyü, mivel kütyü megváltoztatja egy csomó)

Azt hiszem, az ideális megoldás az lenne, hogy "a bejelentést, hogy azt mondják, hogy az oldal nem teljes mértékben fordították még üres szöveg megjelenítése" értesítést fog menni ha az oldal lefordítják.

Tiltott

Köszönöm részére-a javaslat. Fogunk dolgozni az ezt a funkciót.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •