Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Biztonsági probléma a admincp linkek

Senior tag

Default Biztonsági probléma a admincp linkek

Én igen. Htaccess védelmet az én admincp mappát. Ha azonban elérhető, hogy a lang paraméter az URL-ben (azaz site.com / PL / admincp /), majd, hogy a hozzáférés iktatva! Ez úgy néz ki, mint egy meglehetősen komoly biztonsági problémát, ha ez valóban hiba.

Továbbá, ha a fórum fordítják, akkor az én admincp kapcsolatok közé tartozik a nyelvi paremeter valamilyen okból, hogy nem korábban.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Így add védelmet is lefordított admincp URL, vagy még jobb - redirect a. Htaccess lefordított acmincp URL normál egyet. Ez erőt fog admincp a szokásos módon, és a biztonsági működni fog. Ez a speciális megoldást használják a forum - kérjük, fogadja el, hogy a tényleges beállítások Ha segítségre van szüksége erre a - Kérem, mutassa meg a tényleges. Htaccess fájlt.

Ha nem szeretné, hogy URL-követés dolgozik admincp csak használja "figyelmen kívül hagyása URL" opciót. Személy szerint úgy gondolom, hogy nincs rá szükség egyáltalán -, amikor elmész admincp nem teszed azt fordította oldalra, és akkor is, ha, akkor manuálisan változtatni az URL-t. Egyébként "figyelmen kívül hagyása URL" fogja minden kapcsolatot szeretne végre a fordítás követés.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •