Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Fórum linkek probléma ismét

Senior tag

Default Fórum linkek probléma ismét

Mivel a frissítés 3.3.0, ezt a hibát még egyszer történik: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

A fix jöttünk össze korábban nem működik többé

Senior tag

Az is előfordul, a linkeket a felhasználói fotóalbum, úgyhogy ideiglenesen engedélyezte a "Csere" Fórum Linkek "közvetlen kapcsolat a cél URL? "Lehetőséget vBSEO ideiglenesen (ez a eltörik a hit counter).
    Utoljára szerkesztette moman; 22-01-10 -on 04:43.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ön készült kézi változások fájlt, és a frissítés során meg felül, hogy megy vissza az alapértelmezett. Ezért nem működik.

Sajnálom, de amíg nem lesz támogatott hivatalosan meg kell tartani kézzel. Tehát csak kérlek tette a változtatásokat újra és ti működni fog ismét.

Elmegyek, hogy szorosabb kapcsolat amit mutat a és én is ellenőrzi támogatásának lehetőségét ennek a következő kiadásban Adom a választ is.

EDIT:
    Láttam, hogy - kérjük, próbálja használni a lehetőség "figyelmen kívül hagyása URL" a vBET fő lehetőséget - kell megoldani a problémát, és tartsa a kiválasztott URL-eket nem követi nyomon a fordítást.
    Utoljára szerkesztette vBET; 22-01-10 -on 19:18.

Senior tag

Köszönöm, fogom használni a lehetőséget. Én redid a kézi változás és nem volt hatékony, így fogok ragaszkodni a figyelmen kívül URL-eket opciót.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •