Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 3 A 3

Téma: Messiás megjelöl fórum-gyorsítótár

Tag

Default Messiás megjelöl fórum-gyorsítótár

helló mindenki!

Egy probléma én fórum gyorsítótárral nemrég lépett. Csak a változásokat, csináltam volt, hogy én felminősített-hoz vbet 4.5.1, így azt gondoltam, ez lehet az oka. Egy másik kérdés előtt volt, és vBET a mocsaras-ban mint admin, és használja az FTP-jogosultságokkal megoldani a problémát a frissítés. Az új saját fórum a probléma, aki bejelentkezik, a nem látható bejelentkezve kivéve, ha azok felüdít a oldal. Ugyanez érvényes a PM és könyvelése. Módosítás nem láthatók, kivéve, ha azok felüdít a oldal.

Ez lehet egy probléma-val maga vBET, de azt hiszem, a legtöbb valószínű oka lehet, mivel a közelmúltban végzett csak módosítások a frissítés.

Tud valaki felvilágosít engem, ebben a kérdésben? Ez egy kérdés-val az én-m vBET plugin, vagy kell kinéznie máshol?

Köszönöm a választ!

Tag

Sohamár - volt egy hosting cég probléma után minden. Puff! Összes oldható...

Sajnos az a baj. VBET nem ki itt, tehát legyen szíves nem vesz tudomásul ez!

Tiltott

Örülök, hogy Ön megfejt a probléma. Ez a szál bezárása

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •