Folytatás az ezt szál
Hogyan készítsünk adatbázis cache, sosem törli / tisztítani, így nem kell lefordítani újra?
Én használ ingyenes Microsoft azúrkék és Apertium mint szinte mindannyian használják
Én már meg az alábbi beállításokat idézett, de úgy néz ki, mint az adatbázis cache-néha még mindig kapok törölt / tisztítani,
Például saját fórum az alapértelmezett nyelv az angol, és a lefordított oldal nyelve spanyol,
Az oldal a spanyol, mint például az otthoni fórum, fordítása is, de néhány nappal ismét egy része őket, mint minden fórum címe és leírása, mutatják is az angol ismét
Szóval azt hiszem az adatbázis cache előtt egyre törlése / tisztítani
admincp - > vBET gyorsítótár - > adatbázis-gyorsítótár - > gyorsítótár idő élettartam (TTL) - > 0 beállítása
admincp - > vBET gyorsítótár - > adatbázis-gyorsítótár - > gyorsítótárazza a takarítás ismertetése - > nem ellenőrzött bármely nyelven, mind a nem ellenőrzött
admincp - > vBET gyorsítótár - > adatbázis-gyorsítótár - > elszámolási stratégia - gyorsítótár > fogyatékkal élők (az ott Dissabled, de talán nem fontos a beírt szöveg wrong) beállítása
kérem, segítsen már fenti beállítások helyesek, hogy adatbázis cache, sosem törli / tisztítani, így nem kell lefordítani újra, vagy ha van más beállítások