Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Én vagyok elveszett lol

Junior Member

Default Én vagyok elveszett lol

I. purtchased vbet korosztály ezelőtt de betömött használ ez részére akármi ok, én nem emlékszem. Úgy döntöttem, hogy az én-m engedély megújítását, és telepítse újra, csak találni, hogy minden megváltozik, és nem vagyok biztos benne, nekem van beiktatott helyesen. Van bal microsoft fordítás alapértelmezett beállításokat, mint találom, most vannak bizonyos díjak, és én kapok, hogy nem traanslations, függetlenül attól, hogy milyen lobogó szerinti gombra. Van valami mást kell tennem? Van már keresi, de nehezen talál én után

Saját fórum Digiscrap fórum

Mint előre
    Lissa

* Szerkesztés, én kapott a fordítások munka után megtalálás egy hozzászólást, hogy segített, ez van nem translating póznák, amikor egy teszt, Bár felad, így több keres engem kivéve, ha valaki kéznél levő, hogy segítsen, hogy

n/m nekem van uninstalled ez, és egy másik $30 dolcsi Lefolyón lefelé. Az utasítások találhatók gyenge a legjobb, és az utolsó szalmaszál volt megtalálás, hogy számos további usergroups hozzáadott amely tette volna sokkal több munka értem a photopost telepítési engedélyek. A végén én úgy döntött, hogy nem érdemes a szóváltás szomorú
    Utoljára szerkesztette Lissa; 01-07-12 -on 09:02.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Is legyen szíves jegyzék ezen usergroups automatikusan kezeli a vBET, és csak a további usergroups, hogy ne módosítsa az engedélyeket képezik más felhasználók usergroups.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •