Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Beszerzési kérdések / telepítés

Tiltott

Default Beszerzési kérdések / telepítés

Szia, én vagyok meglehetősen új vBulletin és mods, és így van egy pár kérdést.

Szeretnék-ni beszerzési ennek plugin/add-on, de szeretné, győződjön meg arról, hogy teljes mértékben csendes jelenleg támogatott. Egy barátom, hogy a telephelyen vásárolt ez, de ő nem kapta meg a szükséges munka aktiválás kód. Is próbált-kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal több alkalommal, de nem kapott akármi segít.

Szeretném, ha vásárolni ezt, mivel ez a legjobb fordító, láttam, de nem szeretnék bármely telepítés nehézségei. Volna vásárolni, a bővítmény telepítési támogatás, így telepíthető nekem aktiválás szükséges megfelelő kóddal.

Még megkérdezhetem miért barátom május nem lenni szerzés bármely támogatás a aktiválás probléma? Ő nem találja meg a kódot, és azt e-mailben kap ez többször. Is próbált hozzászólás, hogy ezen a fórumon, de ő póznák van nem bemutatás megjelöl itt. Lenne nagyban szerelem-hoz kap ez a plugin nagyon hamar én fórum telepítve, így a választ van nagyon méltányol.

Köszönöm.
    Fernando

Nyugdíjas;)

Szia
    Ha a telepítés a szolgáltatás mi lesz a teljes instalálása Ön helyett -így nem kell aggódnia a instalálása szolgáltatás.

A barátom a problémáról. Mi minden támogatás csak a mi fórum-, és minden egyes új felhasználó post kell moderált, úgy, hogy ő nem látott ő felad, csak miután ő írta azt. A lehető leghamarabb válaszolunk minden post.

Itt van, ahol a hasonló helyzetekben már happend szál (talán ez a barátja post) KATTINTSON A GOMBRA -se is próbáltam, hogy segítsen, de nincs válasz, felhasználó

Junior Member

Text automatically translated from: Italian to: Hungarian
    Translated text
    Szia mennyi ideig tart, hogy felszerel és hatékonnyá tesz a termék? nekem csak 5 nyelvek, angol, francia, német, spanyol és portugál, tart más nyelvek nem vagyunk érdekeltek abban a pillanatban.
    Is kérem, ha te magad szabad API aktiválás, mert nem tudjuk, hogyan kell aktiválni a ezeket a termékeket.
    köszönöm
    Original text

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: fernando View Post
    Szeretnék-ni beszerzési ennek plugin/add-on, de szeretné, győződjön meg arról, hogy teljes mértékben csendes jelenleg támogatott. Egy barátom, hogy a telephelyen vásárolt ez, de ő nem kapta meg a szükséges munka aktiválás kód. Is próbált-kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal több alkalommal, de nem kapott akármi segít.
    A történet írta hamisítvány. És könnyű felismerni, számunkra, hogy Ön is csalt, mert aktiválás (licenc kód) elérhető részére minden ügyfél letöltési oldalon, közel a letölt láncszem. Így a barátod volt, hogy látni, hogy ha ő letöltött termék.
    Is-a ' nem igaz, hogy bárki, aki a vásárlók nem kap segítséget valaha. Mi mindig válasz a hozzászólás ezen a fórumon, és ellenőrizze, hogy magad csak az lesz a téma a téma.

Így annak tisztázása - támogatjuk a VBET és van ezen a fórumon, hogy támogassa Ön.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Hungarian
    Translated text
    Szia mennyi ideig tart, hogy felszerel és hatékonnyá tesz a termék? nekem csak 5 nyelvek, angol, francia, német, spanyol és portugál, tart más nyelvek nem vagyunk érdekeltek abban a pillanatban.
    Is kérem, ha te magad szabad API aktiválás, mert nem tudjuk, hogyan kell aktiválni a ezeket a termékeket.
    köszönöm
    Original text
    Telepítés ez triviális - csak Töltsd fel a fájlokat a szerver és a product.xml által Admin CP. Még mindig kell konfigurálnia a vBET. Szükséges beállítások leírt readme fájlban.
    Utoljára szerkesztette vBET; 11-03-14 -on 12:41.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •