Helló,
vBet nem elismerik, hogy a Microsoft fordítás API le (mert én szabad kötet felett).
Helló,
vBet nem elismerik, hogy a Microsoft fordítás API le (mert én szabad kötet felett).
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 07-05-12 -on 22:02. Indok: BBCode szerkesztése
Ha ment Microsoft-fordítás régi API csak távolítsa el a API a adminCP. Nem tudom mi lenne a kiszolgáló válaszát nem létező API
Nem, a Microsoft azúrkék értem. Csak akar használni a szabad 2mio és a googles... kifizetett, de vBet nem ismeri fel, hogy a horizontját szabad 2mio ki vannak...
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 07-05-12 -on 22:02. Indok: BBCode szerkesztése
vBET elismerni azt. Lehetne kérjük PM hozzáférési adatait annak érdekében nekem, hogy ellenőrizze, Miért csinál ez happend?
De ez nem ismeri fel azt. A probléma továbbra is fennáll. Próbáld ki magad: vBet (legfrissebb), vBulletin (3.8.) és a vBSEO 3.6. Fordítások leáll (horizontját) szabad kvóta elkészült, de ha engedélyezem a "csak a Google" ismét működik.
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 07-05-12 -on 22:01. Indok: BBCode szerkesztése
Tudna ön legyen szíves PM a hozzáférési adatait annak érdekében, hogy ellenőrizze, mi történik
VIP Még mindig létezik a probléma?
Nincs válasz - úgy a probléma megszűnt. Ha nem, kérjük írjon e téma