Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Hogyan lehet kikapcsolni a vbet, és folyamatosan fordítások?

Senior tag

Default Hogyan lehet kikapcsolni a vbet, és folyamatosan fordítások?

Szia tud valaki mondja meg hogyan kapcsolja ki a vbet, de tartsa a fordítások, mint a visszaváltás álláshelyek? Nekem van egy felszentelt szolgál 2.6 Ghz 12 mb cache *** Ram, és a teher továbbra is magas, és néha túl sokat, amit tettél az optimalizálása amit volt kifüggesztett körül de tette, hogy kis különbség, az egyetlen módja annak, hogy ez most alacsonyabb lenne blokkolja a keresőmotorok, ami természetesen azt jelenti, a halál, a Közösség.

Szóval, mi szeretném ehhez a megy hát-hoz csak használ a vbseo, de a fordítások, már eddig tartsa. Lehet valaki tanácsol legyen szíves?

Nyugdíjas;)

Szia
    vBET nem támogatja a nem fordítja le a új álláshely. Tudod megpróbál-hoz meghosszabbít légáramlat gyorsítótár TTL, kevesebb proces használata hatással, de vendég tartalom nem lesz a napon.
    Én tett válasz idő vizsgálat alól WebSitePulse.com és orignal lap van: 1.018, translated(as guest) 1.151, és ezért talán mi lehetett possiblie más a okán fontolja meg, hogy miért fórum tehát lassabban működik.
    Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 15-04-12 -on 12:49.

Senior tag

Szia sajnos nem érkezett vissza a ez előbb bekövetkezik, de a legtöbb alkalommal amikor megpróbálok, hogy a webhely a lefelé.

Nem működik az én-m telek lassú, amit mondok a terhelést magas, mindig van használatban, vbet Ha megy vissza a vbseo mint előírás a terhelés csökken, én már költözött sever, amely most **** Ram és a 3,2 GHz-es processzor (Quad Core).

Mire én azt kérdeztem, hogy volt, van egyébként, hogy ne vBet fordítás többé, de ne a fordítások, amelyek már a cache-adatbázisban, így az emberek még mindig látogatás www.mysite.com/FR/mythread_content.html és a francia fordítás, hogy már van, hogy látni.

Translating egyre túl drága, a Google és a Microsoft most fizetett fordítások, nincs túl sok Apertium és a kiszolgáló terhelését. Ez, miért a most volna mint kapcsolja ki a további translating, de továbbra is engedélyezheti a felhasználóknak a már lefordított tartalom megtekintéséhez, én megértem, hogy "nem kell az új lefordított tartalmat és a fordítások régi lesz, de mint minden tartalom lefordított post nem változik (a felhasználók nem szerkeszthető UK póznák) nincs probléma.

Üdvözlettel,
    Simon

Nyugdíjas;)

Mire én azt kérdeztem, hogy volt, van egyébként, hogy ne vBet fordítás többé, de ne a fordítások, amelyek már a cache-adatbázisban, így az emberek még mindig látogatás www.mysite.com/FR/mythread_content.html és a francia fordítás, hogy már van, hogy látni.
    Nincs ilyen lehetőség vBET. De ha akarod, csak ne fordítása új hozzászólás nélkül változik, hogy fórum-hatékonyság - csak távolítsa el az összes kulcs/bejelentkezések stb a adminCP -> vBET -> Fordítás szolgáltatók

Tag
    Elhelyezkedés
    Atlanta

Próbálja meg a terheléselosztás...Két kiszolgálót használ. A CDN is segíthet.

Plusz kisebbít, és cache programok segítségével a böngésző gyorsítótár engedélyezése egy hétig.
    Opcode kasalot bálna, via memcache a legjobb választás, mert akkor felhő több kiszolgáló együtt, de APC egy másik jó lehetőség

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •