Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Én újratelepítendő vBet

Default Én újratelepítendő vBet

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Helló,
    én csak reinstalled, vBet és volna egy kérdés... nem látható minden elemek a/hu/és a/fr/a vbet vendég gyorsítótár... de ott több mint 1 gb. Amikor a vBet does gyorsítótár?

WoW fórum | WoW, FairPlay bot fórum
    Original text

Nyugdíjas;)

Vbet vendég gyorsítótár használatos vendég látogatott helyek sorrendben no további fordítási létrehozásához. Valószínűleg nem regisztrációját felhasználó ellátogat a/hu/fr lefordítják a webhely...
    Tudod easly turn gyorsítótár kikapcsolása

Text automatically translated from: English to: Hungarian
    Translated text
    AH Oké, ez nem kap teremtett, mikor van látogatás mint regisztrált felhasználó? ...
    Original text

Szerkesztés: Még mindig nem működik. Én chmoed 777 (minden könyvtárak vbet_guestcache után) a dir. De nem hoz létre semmilyen .html fájlok /en/ vagy /fr/

Vendég "Használata teljes fájl gyorsítótár a vendégek" - gyorsítótár engedélyezése > Igen "Vendégek gyorsítótár Time To Live" - > 21600

Vendégek gyorsítótár adatai & vendégek gyorsítótár adatai - következő része
    német, angol és francia

Bármelyik beállítás azt forgott?
    Utoljára szerkesztette wowglider.de; 11-04-12 -on 21:35.

Nyugdíjas;)

De nem kihagyott, tett ön megpróbál használ más legel - állapotban, ha a használt böngésző, amelyen Ön korábban naplózott, vb, lehetséges, hogy a cookie-k tárolják.
    Is check it-helyen ftp PM és admincp hozzáférhet-e Részletek

Nem hiszem, nem az új URL-címeket bejárja óta több mint 5 nap titkosításának crawler.

EDIT:
    Köszönöm, most dolgozik után: http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post12138
    Utoljára szerkesztette wowglider.de; 14-04-12 -on 11:38.

Nyugdíjas;)

Ez szerkezet finom, mint a ez a szál oldva, ha bármilyen kérdése, kérjük csökkent, hogy kérje ingyenes még I-e jel

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •