Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 8 A 8

Téma: védjegyezés szabad?

Default védjegyezés szabad?

Text automatically translated from: English to: Hungarian
    Translated text
    Szia én vettem de vbet isnt szabad, branding.

Legyen szíves küld én utasítások új hogyan eltávolításához a régi egyek doenst munka...
    Original text

Nyugdíjas;)

Szia
    Tudta Ön kérjük, írja le a problémát kicsit több specyfic nem teljesen megértem,

???? Miért nem értem? Mint mondtam, hogy a vásárolt vBet, de védjegyezés ingyenes példányát meg: isnt! Ez azt mutatja, hogy "vBET 3.5.4 köszönhetően élvezheti automatikus fordítás" - > WoW fórum | WoW FairPlay Bot-fórum Szeretné, távolítsa el azt!
    Utoljára szerkesztette vBET; 14-04-12 -on 10:56. Indok: bbcode korrekció

Nyugdíjas;)

Azt mondta, amit
    Legyen szíves küld én utasítások új hogyan eltávolításához a régi egyek doenst munka...
    Jelenleg a vBET a brandingfree, különböző változatait rendelkezik, tehát tudna ön legyen szíves mondja meg ha biztosan helyes egy már letöltött?

Akkor nem értem.

Nézd, én figyelembe.

Vettem a szabad BRANDING-val vbet.

Én letöltött és beiktatott "vBET354BF.zip", de a fórumon nem branding szabad, hogyan eltávolítása a szerzői jogi nyilatkozat?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

VIP Kérjük, legyen udvarias,-tényleg nincs ok scream. Tudom, hogy Radek nem érthető, akkor az első alkalommal, de ha elolvassa a legelső felad megtudhatja, nem túl világos volt mit kíván eltávolítani - vBET, védjegyezés?... Megértését után, de még mindig nem volt tökéletesen tisztának és Radek egyszerűen megkérdezte, mit pontosan jelent.

Után, hogy ő értesítjük udvarias módon van másik csomag branding ingyen és egyszerűen csak letölt és felszerel ez újra. Nincs előtt származó információkat, hogy Ön már tett ez volt.

Tehát legyen szíves - a sikítás nélkül Igen - azt látjuk, védjegyezés, szabad volna Személyzetünk birtokol ez minden egyes csatolt információt, a post. Én most megyek, hogy ellenőrizze a mi FTP csinál a BF csomag OK, vagy van néhány hiba azt. Akarat ad ön megoldás azt ellenőrzése után néhány perc

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia
    Valóban volt egy rovar BF release - kérjük, töltse le újra és feltölteni az új fájlokat a kiszolgálón.

Sajnos az a baj. Erősítse meg a probléma van megfejt csinál.

Ne érts, én volt nem sikítás, csak azt, hogy világossá tenni, hogy mit akarok... most, a működő csak 5 nap szükséges:-/

Köszönet egyébként!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •