Szia
Tudta Ön kérjük, írja le a problémát kicsit több specyfic nem teljesen megértem,
???? Miért nem értem? Mint mondtam, hogy a vásárolt vBet, de védjegyezés ingyenes példányát meg: isnt! Ez azt mutatja, hogy "vBET 3.5.4 köszönhetően élvezheti automatikus fordítás" - > WoW fórum | WoW FairPlay Bot-fórum Szeretné, távolítsa el azt!
Utoljára szerkesztette vBET; 14-04-12 -on 10:56. Indok: bbcode korrekció
Azt mondta, amit
Jelenleg a vBET a brandingfree, különböző változatait rendelkezik, tehát tudna ön legyen szíves mondja meg ha biztosan helyes egy már letöltött?Legyen szíves küld én utasítások új hogyan eltávolításához a régi egyek doenst munka...
Akkor nem értem.
Nézd, én figyelembe.
Vettem a szabad BRANDING-val vbet.
Én letöltött és beiktatott "vBET354BF.zip", de a fórumon nem branding szabad, hogyan eltávolítása a szerzői jogi nyilatkozat?
VIP Kérjük, legyen udvarias,-tényleg nincs ok scream. Tudom, hogy Radek nem érthető, akkor az első alkalommal, de ha elolvassa a legelső felad megtudhatja, nem túl világos volt mit kíván eltávolítani - vBET, védjegyezés?... Megértését után, de még mindig nem volt tökéletesen tisztának és Radek egyszerűen megkérdezte, mit pontosan jelent.
Után, hogy ő értesítjük udvarias módon van másik csomag branding ingyen és egyszerűen csak letölt és felszerel ez újra. Nincs előtt származó információkat, hogy Ön már tett ez volt.
Tehát legyen szíves - a sikítás nélkül Igen - azt látjuk, védjegyezés, szabad volna Személyzetünk birtokol ez minden egyes csatolt információt, a post. Én most megyek, hogy ellenőrizze a mi FTP csinál a BF csomag OK, vagy van néhány hiba azt. Akarat ad ön megoldás azt ellenőrzése után néhány perc
Szia
Valóban volt egy rovar BF release - kérjük, töltse le újra és feltölteni az új fájlokat a kiszolgálón.
Sajnos az a baj. Erősítse meg a probléma van megfejt csinál.
Ne érts, én volt nem sikítás, csak azt, hogy világossá tenni, hogy mit akarok... most, a működő csak 5 nap szükséges:-/
Köszönet egyébként!