Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: NEM vBET le kell kapcsolódnia a fórumok kiszolgáló!

Senior tag

Default NEM vBET le kell kapcsolódnia a fórumok kiszolgáló!

Szia, az utolsó 24 órán keresztül én tárolási jogszerűség ballooned, az ellenőrzés és az egy dolog le volt!, egy hibanapló volt töltve ezek
    PHP Figyelem: strpos() [< a href="/forum/hu/function.strpos" > function.strpos </a>]: eltolás 398 sorban /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php karakterlánc nem található
    én már sok-sok ezren (25GB minden!) úgy tűnik, hogy ez volt minden miatt, hogy nem tud kapcsolatba vBET a szerver!

Ez nem volt rámutatott, ha vásárolnak, hogy a szerverünk képesnek kell lennie kapcsolatba tiéd mindenkor!, a szerver nem volt elérhető, és így volt a beszerezni, szoftver (modificatio) van ott valóságos szükség van a vBET kell folyamatosan a kiszolgálóval kapcsolatot?

Nyugdíjas;)

Megpróbál az én-m teszt fórum beadása. Is legyen szíves ismertetné én lépésről lépésre mit csináltál volna hiba előtt jelent meg?

Senior tag

Egyszerű, ezek a hibák voltak az én-m hiba napló az idő, a telek volt legyőz a tegnap, amikor a webhely jött vissza a hibák leállítja vagy szereplő lelassult, most már csak azok ezreinek ma (17 mb)
    Quote Eredetileg írta: thecodecage.com error log
    [13: 20: 48 03 Feb 2012] PHP Figyelem: strpos() [< a href="/forum/hu/function.strpos" > function.strpos </a>]: eltolás 398 sorban /home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions.php karakterlánc nem található
    , a fórum a rendesen működő nem problémák vagy hibák kivételével az én-m hiba fatörzs kitöltése.

Tehát nem hozza létre ismét lépéseket!

Nyugdíjas;)

Még mindig létezik a napló? Ha igen, azt lehet beállítani az egyes naplók, és ellenőrzi, hogy mi folyik.

Senior tag

Van a fórum root hozzáférés, a napló kilép (törölni azt naponta!) és jobb immár több mint 2 GB-ból minden vBET a bejegyzéseket, lehet törölni a fájlt, hozzon létre másik üres egy és majd tartsa vissza lemezhibák keresése, a kiszolgáló 2 GB nem nyílik meg, és akkor baj megüresedett állás ez-ra-a PC.

Szerkesztés: azt kell mondanom, hogy én szerver nem került le (volt néhány 500 hibák, de voltak pillanatnyi és meghagytam, azokat egy saját plugins módosításakor) hónap.

hibanapló megtalálható a /public_html/forumz/error_log
    Utoljára szerkesztette Simon Lloyd; 05-02-12 -on 20:14.

Nyugdíjas;)

Jelenleg ez a figyelmeztetés, annak érdekében, hogy a fórum lezuhan/Kukába elrejteni. Most vagyok ellenőrzésére, miért jelenik meg. Szintén nem felüdít ez a hiba
    Módosított ebben a sorban
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    Ez a sorba:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior tag

Szia bármilyen további probléma vagy miért ez volt a problémáról?

Nyugdíjas;)

Valószínűleg, ha az egyik szolgáltatók rendelkezik néhány belső hiba (ez egy összetört szerverünk is, amelyek) létre néhány furcsa tranlation outup, amely kezdett végtelen hurok-, hogy magyarázza meg, miért nem befolyásolja a kiszolgáló - tegye mint mondta fórum volt működő finom. Böngészni újra a hiba fájl, ez a figyelmeztetés-, vagy szabad csak errased ez?

Senior tag

Még nem szerkesztheti a hibanapló egyáltalán, egyenletes létrehozott hibák hagytam ott, így nem hiszem, ez rovar rögzítették, vagy azt csak rejtett által a fájl módosításokat?

És igen a fórum jól működik, nem fizetni túl sok google translation csak 100,000 betűk per nap tehát sok fordítások hagyott fordítandó várakozás.

Nyugdíjas;)

Azt hiszem, a hiba rögzített otherways hibanapló kell rendelkezik más nagyon azonos ciklus figyelmeztetései, ha valami jelenik meg ismét kérjük lépjen kapcsolatba velünk

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •