Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 8 A 8

Téma: Szöveg színe?

Senior tag

Question Szöveg színe?

Ahol módosítható a szöveg színe a jelzők legördülő menü legyen szíves? Néhány én felszínek teljesen olvashatatlan. Lásd a csatolt:

Nyugdíjas;)

Ez valószínűleg kell néhány kódja megváltozik. Akarat ellenőriz, rajta és én akarat ad ön néhány további nyom holnap

Senior tag

OK köszönet, én akarat ellenőriz hát rendszeresen.

Nyugdíjas;)

OK, én alapít ez:
    Ez a legördülő menü szín beállítása van a fájl szerkesztése:
    fórum gyökér - > tartalmaz - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

és a Szerkesztés sorban:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Értékének módosítása szín:

A példában ha a zöld szöveget szeretne:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Senior tag

Én fórum van körülbelül 20 különböző skins. Így ez a Szerkesztés, ez akarat cserél globálisan az összes bőr színe. Amit akarat csinál. Szükségem van kivezető út-hoz különböző fórum bőr szövegszín. kösz.

Nyugdíjas;)

Most nem támogatjuk a legördülő menü szöveg színének módosítása dinamikusan, mi parancsfájl hardcoded értéke. Fogja kérni Michał lesz-e szerkeszthető a következő kiadásban

Senior tag

Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Most nem támogatjuk a legördülő menü szöveg színének módosítása dinamikusan, mi parancsfájl hardcoded értéke. Fogja kérni Michał lesz-e szerkeszthető a következő kiadásban
    Én már rögzített ez magam köszönet. Csak hozzáadott egy stylevars kódot adta nekem abban a részében. Így a Stylevars származó húz. Amelyek művek sokkal jobb minden bőr a különböző színeket használ. kösz.

Tag

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Én már rögzített ez magam köszönet. Csak hozzáadott egy stylevars kódot adta nekem abban a részében. Így a Stylevars származó húz. Amelyek művek sokkal jobb minden bőr a különböző színeket használ. kösz.
    Hello!

Tudna ön osztozik a megoldás mások, kérjük?

Köszönöm!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •