Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 4 A 4

Téma: Almenük nyelv beállítása az url nem láthatók a lekérdezésben

Senior tag

Default Almenük nyelv beállítása az url nem láthatók a lekérdezésben

Probléma: Almenük nyelv beállítása url nem láthatók a lekérdezésben.
    Megnyitásakor egy új szál, ismételt.
    Üdvözlettel

Nyugdíjas;)

Szia
    A helyzet ellenőrzésére, de várjon türelemmel, mint mi nem officialy támogatás, szükségem van némely idő-hoz talál és erősít a probléma vBulletin verziója

Nyugdíjas;)

Szia
    Után néhány reasearch tudom, mi a probléma. Az a változat vBET van néhány vBulletin bug:
    Megjegyzés: Az integráció készül az archív oldalakat, hogy képes legyen lefordítani, de KIVÉVE archívum al-fórum oldalain - nincs bug vBulletin, amelyek nem teszik lehetővé tenni.
    Mi nem erősít a probléma. Továbbá, mivel a másik szálhoz, a fórum írtam várják, Alfórum szerkezet finom. Fog egy megjelenés:
    kattintson

Ha még megvan kérdések kérje meg a probléma, ha nem én megjelöli, hogy ez fonál, zárt

Nyugdíjas;)

Szia
    Után néhány reasearch tudom, mi a probléma. Az a változat vBET van néhány vBulletin bug:
    Megjegyzés: Az integráció készül az archív oldalakat, hogy képes legyen lefordítani, de KIVÉVE archívum al-fórum oldalain - nincs bug vBulletin, amelyek nem teszik lehetővé tenni.
    Mi nem erősít a probléma. Továbbá, mivel a másik szálhoz, a fórum írtam várják, Alfórum szerkezet finom. Fog egy megjelenés:
    kattintson

Ha még megvan kérdések kérje meg a probléma, ha nem én megjelöli, hogy ez fonál, zárt

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •