Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 26 A 26

Téma: Azok a személyek, a webhelyet meglátogató először kérdeznek az orosz?

Senior tag

Amit nem a magyarázat, orosz soha nem adja a böngészőben, de láttam, hogy a abban az esetben, ha én mocsaras ki, ahogy volt, nem jótáll, hogy a böngésző még soha nem volt orosz de indiai, az új Dehli és él, és angol nyelven beszél, tehát miért a Földön akar a cookie-k kell értelmezni, mint az orosz?

Nyugdíjas;)

én bocsánatot kérni, akkor olvassa el a fejlécek, akkor lehet, hogy még soha nem meghatározott/használata orosz nyelvű, de a böngésző is vékony, akkor volt. Ez az összes tud én mond ellenőrzés nélkül - sajnálom, nem látom a popup

Senior tag

Kikapcsoltam az Orosz nyelv, látva a pukkanás-megjelöl nem segít, egyszer már elutasította, nem jön vissza (legalább egy ideig nem!), nincs lehetőség a böngésző "gondolkodni" nekem van készlet vagy orosz nyelv használata, az egyetlen nyelvet, hogy valaha a böngészőben hoztak az alapértelmezett angol, Egyesült Királyság, mint mondtam, hogy nem jótáll, az személy, aki jelentett ez, amit eddig tapasztaltam, előtte és im elég biztos, mások is.

Annak érdekében, hogy a nyelvi hiba történik, vagy volna változtatható, használ szoftver módosítása (vBET), vagy az USA egy orosz proxy (vagy a proxy, annak érdekében, hogy hamis, hogy az orosz), amelyek csak az egyik én, és amit vBET.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

szia. Nem értem, ha akarsz. Kapott-e választ - a viselkedés kényszerül - az Ön által megadott beállítások.
    És könnyen kikapcsolhatja azt Admin CP -> vBET -> Misc -> Redirect, hogy a felhasználói nyelv.
    Menj oda, és állítsa be Fogyatékkal élő. vBET nem fog kérni vagy átirányítás többé.

-A ' nagy, hogy vBET viselkedik, hogyan állítja be. Hibás lenne, ha a beállításokat figyelmen kívül hagyja azt. A szoftver nem számít a felhasználói nyelvet beszél, vagy mit beszélt arról, hogy a böngésző beállításait. A szoftver egyetlen dolog, ami számít fejléceket tényleges melyik jön-val kérésére. És azokat ellenőrzik, mi tárgyalunk kapcsolatos beállításokat. Semmi több. Ez, hogyan vBET itt dolgozik, és egyszerűen módosítható, ha azt szeretné. a konfiguráció.

Én azt javaslom, hogy ellenőrizze a böngésző beállításait, amikor ez meg fog történni újra (meg még mindig azt kérte, hogy redirections bekapcsolva). Ha nem talál ott, a nyelvi beállítások a nyelv kéri, hogy legyenek-e irányítva, majd ellenőrizze azt is, hogy mit jön a szerver (hozzá némi stat) - kérjük, ne feledje, hogy az Internet egy nagy hely, a csomagok jön által sok helyen - lehetséges, hogy néhány proxy szerver hozzáteszi a saját fejlécét, hogy az ön kérésére. Egyébként - nincs varázslat. Ha, ahol megkérdezte, hogy redirect által vBET volt az átirányítás, hogy az orosz nyelv, majd vonult kérelem volt a nyelvén fejlécek orosz nyelvet a lap tetején, a minden nyelven ismert vBET. Akkor nézd meg magad, ha akarod - csak menj a fájl /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php Ellenőrizzük a függvényt, és vbet_getRedirectionLanguage. Ez is helyezheti a naplók ha Ön dolog amit bug bizonyítani, hogy a hozzánk.

Ha letiltja a teljes körű alkalmazása helyett egy olyan paramétert, (amely meg magad)-do, mit gondol, azt hiszem, amit csinálsz... Azt is, hogy a fórum. Örülünk, hogy magyarázza meg, miért ez történt-e, és hogyan lehet módosítani azt a. Ha van több segít legyen szíves csak írni

Senior tag

Michael, köszönöm a választ, igen van beállítva, kérje meg a vBET és vBET kell működnie anélkül, hogy problémák, azonban a probléma volt, hogy a nem regisztrált, vagy peopel Kijelentkezés folyamatban felkérték az átirányítás kérdés, vBET, amennyire én tudom kell nem működik, így, is a nyelvi mindig orosz, így itt a két forgatókönyv:
    1. Az Indiából származó a nem regisztrált felhasználó felkeresi a webhelyet, lásd a a pop (az orosz) Ha akar, annak érdekében, hogy a nyelvi beállítása az orosz elutasítja, és megtekintheti a webhely mint szabályos angol, ha a fogadja el (de kérjük szem előtt, ő nem beszél, orosz, ő nem tudja olvasni a pop-fel) szállítják, Microsoft Office Help - Microsoft Office Fórum - Excel VBA programozás - Access programozás

2. Ez kap mesélt (és van a tapasztalt meg magam az elmúlt) kijelentkezni a fórum, jelölje be a csatolás engem arra a helyre, éppen megtekintett, mielőtt, és majd én kap a pop up az orosz, a ugyanaz a helyzet, a fenti történik.

Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?

Nem lesz az én-m szolgál, mint a az Egyesült Királyságban, és dedikált teljes irányítását, amint azt már sadi azonban már kikapcsoltam az orosz nyelvű most így remélhetőleg, a probléma leáll.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?
    Nem ez történik, az emberek, akik új munkamenet kezdődik:
    Quote Eredetileg írta: Parameter description
    Átirányítás történik, csak az új munkamenet (Cookies Feljogositott vagy irányítja, vagy minden alkalommal) elején.
    És elismerik a cookie-kat.

Írtam, hogy csak a kiszolgáló számít milyen nyelvű fejléc előtt is jön-val kérésére. És úgy tűnik, hogy booth, a forgatókönyvek orosz nyelvű fejlécet jött-val kérésére. Ellenőrizze a kiszolgáló konfigurációját - talán néhány alapértelmezett nyelve, abban az esetben, amikor nincs nyelv fejléc értéke beállítása. Egyébként nem hiszem, hogy hiba itt. Ez a funkció nem volt módosított nagyon hosszú ideje, és a működő finom. Azt is ellenőrizze, hogy ez fog történni újra bejelentkezik - valószínűleg megmutatja, mit írtam - ha az orosz nyelvű kód volt küld a megfelelő fejlécben. Ha én vagyok a rossz szünteti meg a hiba, de először győződjön meg arról, hogy van-e bármilyen hiba kell.

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •