Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 18

Téma: ÍRÁS különböző nyelveken

Junior Member

Default ÍRÁS különböző nyelveken

Hi Michal,

Azt kérdezte a másik téma, hogy leírja ezt a Feature kérése fórum.

Lásd, link újra: kattintson

Ezzel hack megvan a választás, ha angol vagy urdu. Válassza ki a urdu és akkor valóban gépelés az urdu és akkor meg vissza angolra a kampós ekkor helyezik jobbról balra.

Ez az, amit én szeretnék látni bejegyzett, de kétlem, meg fog történni.
    Utoljára szerkesztette vBET; 15-10-09 -on 00:39.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Köszönjük kérését.

Nem tudom, mi az urdu, úgyhogy nem értem a kérdést. Szintén élő demo a fórumon, amit nem vagyok képes megérteni

Tud kérjük, írja le nekem, még mit nem?

Akkor is, ha írunk angol, kérjük, állítsa be az alapértelmezett nyelv az angol, vagy állítsuk a lehetőség, hogy ne automatikusan hozzáadja nyelv BBCode amikor írni az új post. Alapértelmezett nyelv azt mondja, hogy mi az alapértelmezett nyelv az üzeneted Meg lehet változtatni, hogy globálisan a felhasználói CP, vagy bizonyos új üzenet szerkesztő.

Junior Member

Urdu egy nyelv.

Ha elolvasod a leírást hivatkozó fog mondani.

Ez lehetővé teszi, hogy írjon vagy típus az urdu.

De Urdu nem támogatja a Google fordítás, így vBET nem tudja kezelni, hogy még, mert az ilyen szöveg nem fordítható más nyelvekre ...

Junior Member

Ez csak egy példa.

Saját funkció kérés, ha lehetséges lenne számunkra írni különböző nyelveken (valós idejű) írása helyett egy nyelvet, majd az egészet lesz lefordítva később.

Nézd meg a kódot, hogy a hack, hogy mire gondolok.

De meg lehet írni különböző nyelveken ... Sajnálom, de én tényleg nem értem a lényeget.

Ha írsz valamit, akkor írd valós időben. És tudod írni, hogy minden támogatott nyelven, és még több nyelven egy üzenetet. Nem kell írni egy nyelven

Csak olvasd el ezt a cikket: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member

Azt hiszem, hogy érted a saját hack beírhatja lengyel segítségével egy angol billentyűzet vagy az angol nyelvet, majd a hack a fordítást is.

Hogy hogyan fog működni?

Vagy például fogok tudni írni hindi a hindi ábécé és nem angol. Hindi megvan a saját ábécé különböző karakter.

Remélem, hogy jobban teszi értelme.

Ha írsz néhány nyelven írsz ezen a nyelven. Ezzel a nyelvi karakterek. Ugrás a teszt üzeneteket - ezek vannak írva a különböző nyelveken - láthatjuk az eredeti (mielőtt fordítás) - csak a nyílra kattintva a jobb zászló az eredeti nyelven.

Vagy jobb, nézz ide. Az alábbi üzenet van Japán - azt jelenti, hogy meg van írva Japán - kattintson a nyílra, és látni fogja az eredeti szöveg volt írva (nem tudom, Japán - ez csak másolja Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Hungarian
    Translated text
    Vannak sütemények, sem alkoholt
    Original text

A teszt üzenetek terén is látható edények írt más nyelven - az összes készült el a nemzeti karaktereket. Így amikor a felhasználó valamilyen országban iratkozzon fel a fórumon. Ő nem csak látni a forum saját nyelvén - ő is írni a nyelvet!
    Utoljára szerkesztette vBET; 17-10-09 -on 03:45.

Junior Member

Lásd screenprint, választottam a nyelvet japánok UserCP -> Edit adatait.

Tehát, ha elkezdek egy új téma, és írja be én csak látni angol karaktereket?

Junior Member

Biztos vagyok benne, ez kezd frusztráló neked Michal, de nézze meg a legújabb képernyőn.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •