Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Ezzel hack megvan a választás, ha angol vagy urdu. Válassza ki a urdu és akkor valóban gépelés az urdu és akkor meg vissza angolra a kampós ekkor helyezik jobbról balra.
Ez az, amit én szeretnék látni bejegyzett, de kétlem, meg fog történni.
Nem tudom, mi az urdu, úgyhogy nem értem a kérdést. Szintén élő demo a fórumon, amit nem vagyok képes megérteni
Tud kérjük, írja le nekem, még mit nem?
Akkor is, ha írunk angol, kérjük, állítsa be az alapértelmezett nyelv az angol, vagy állítsuk a lehetőség, hogy ne automatikusan hozzáadja nyelv BBCode amikor írni az új post. Alapértelmezett nyelv azt mondja, hogy mi az alapértelmezett nyelv az üzeneted Meg lehet változtatni, hogy globálisan a felhasználói CP, vagy bizonyos új üzenet szerkesztő.
Saját funkció kérés, ha lehetséges lenne számunkra írni különböző nyelveken (valós idejű) írása helyett egy nyelvet, majd az egészet lesz lefordítva később.
Nézd meg a kódot, hogy a hack, hogy mire gondolok.
Ha írsz néhány nyelven írsz ezen a nyelven. Ezzel a nyelvi karakterek. Ugrás a teszt üzeneteket - ezek vannak írva a különböző nyelveken - láthatjuk az eredeti (mielőtt fordítás) - csak a nyílra kattintva a jobb zászló az eredeti nyelven.
Vagy jobb, nézz ide. Az alábbi üzenet van Japán - azt jelenti, hogy meg van írva Japán - kattintson a nyílra, és látni fogja az eredeti szöveg volt írva (nem tudom, Japán - ez csak másolja Wiki )
A teszt üzenetek terén is látható edények írt más nyelven - az összes készült el a nemzeti karaktereket. Így amikor a felhasználó valamilyen országban iratkozzon fel a fórumon. Ő nem csak látni a forum saját nyelvén - ő is írni a nyelvet!