Amikor egy szál belül vagyok, és kattintson a nyelv szál tartalom nem fordítása folyamatban van, de minden máshol van?
Probléma megoldódott
Amikor egy szál belül vagyok, és kattintson a nyelv szál tartalom nem fordítása folyamatban van, de minden máshol van?
Probléma megoldódott
Utoljára szerkesztette mario06; 27-12-11 -on 11:28.
Nem oldódott meg, valamikor a szál tartalom fordítja le, és néha csak lefordítja a csak a szál megnevezése.
PS. Miért tart olyan sokáig támogatásra?
Mint te tud lát, a kép minden kivételével a szöveg lesz lefordítva?!?
Utoljára szerkesztette mario06; 28-12-11 -on 05:15.
Szia
Pleae olvassa el, hogy ez a részleges tranlation és jelez a nem konvertált szöveg szálak:
http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10876 és http://www.vbenterprisetranslator.Co...html#post10970
Soha nem lefordított kezdetétől, azt hiszem, hogy a többi probléma (az én-m más szálak) fel kell oldani először a döntés meghozatala előtt.
Microsoft api vizsgálat:
Microsoft API fordítások kezdő fordítás-vizsgálat
Vizsgálat eredménye: "Üdvözöljük"
Teszt hiba:
Kapcsolat időtartama (ms): 114.572265625
Természetesen én szerzés egy token hiba, mint i. poszt Microsoft azúrkék-vizsgálattal azt állította:
Microsft fordítás API által azúrkék vizsgálat megkezdése
Teljes token:
{"hiba": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: A kötelező mezőt/u0027client_id/u0027 hiányzik. / r/nTrace azonosítója: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Utoljára szerkesztette mario06; 28-12-11 -on 16:33.
Rendben van, lehetővé teszi kezdeni a token hiba
Tartalom még nem fordítása folyamatban van!
Üdvözlettel
Utoljára szerkesztette mario06; 09-01-12 -on 07:59.
Szia
Most, mint tudjuk, hogy nem működik-e a microsoft által az azúrkék válik a php változat megpróbál-hoz megbénít A Microsoft által az azúrkék -csak bal, mind a beállítások üres.
Itt van, miért kérte, hogy ezt:
vBET próbált-hoz használ a Microsoft által az azúrkék, de nem működik, míg a vBET nem kap egy adatok fogadása, így nem lehetett azt, automatikusan letiltja. Ha a microsoft által az azúrkék nem, megbénít vBET akarat megpróbál újra használni.
EDIT:
Legyen szíves is nézd ez a post:
click2
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 10-01-12 -on 21:56.
Microsoft le van tiltva, de a tartalom is, hogy továbbra is a nem csak a cím lefordított?!?
Van az én-m ftp, akkor kérjük nézd ez?
Üdvözlettel
Utoljára szerkesztette mario06; 12-01-12 -on 16:51.
OK lesz böngészni útján:
Microsft API(both of them-no just one by Azure) beállítása a disableb a szokás, hogy anny diference.Microsoft le van tiltva
Most, hogy üres Microsoft Comercial fordítás API-kulcs, által Azure(BETA) és Microsoft Comercial fordítás API titkos, által Azure(BETA)
és úgy tűnik-hoz dolgozik, ellenőrizze, hogy:
http://www.all-UNLOCK.com/showthread...99- & language = ja
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 12-01-12 -on 20:21.
Próbáltam újra és a tartalom nem lefordítás, ez az, amit csinálok - > én kettyenés-ra egy adott szál (showthread), és én sajtó a the English Language, az eredmény az, hogy a szál post 1 cím lesz lefordítva angol, de tartalma továbbra is az eredeti nyelven (nem alkalmazható), még akkor is, ha az angol, az index lapon nyomja meg, majd Ugrás a bármely adott szál, de az csak a cím a tartalom nem lesz fordítva.
PS., ha én korszerűsíteni vbet nem kell a láthatatlan ikonok probléma újra az archívumban?
Köszönjük!
Utoljára szerkesztette mario06; 13-01-12 -on 10:49.