Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 14 A 14

Téma: Szál tartalom nem fordították le

Nyugdíjas;)

Szia
    E quickfixes meg - vBET frissítése withour alkalmazzák.
    Ha frissíti a vBET, akkor újra módosítsa a kódot, mert nem oficialy do támogatja-e a régebb változat-ból vBulletin

Én kockás, és eléri a határértékek, a Microsoft és a Apertium, mint azt mondják itt
    A határértékeket már elérte, így nem fordították le a szöveget, de egyszer lefordított szöveget, mint szál cím megjelenik.

Megjegyzés: csak szabad fordítások API mindig használható legyen szíves fizetett is: Google API fordítás v2 és a Microsoft Trabnslation, azúrkék (ha a PHP frissíteni) által fizetett előfizetéssel

Senior tag

http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , az útmutató nem volt frissítve. Fordítani, hogy ez járulékos díj, a beteg, ha kijön egy frissítés mod azt bárki vásárolhasson anélkül magam.

Annak érdekében, hogy a Google V2 használni kell a PHP frissíteni? Azt hittem, a Microsoft csak?!?

PS. egyszer lefordított nem a lefordított szavakat a gyorsítótárban maradnak?

Köszönjük!
    Utoljára szerkesztette mario06; 14-01-12 -on 06:46.

Nyugdíjas;)

Frissítése:
    http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post3666

Annak érdekében, hogy a Google V2 használni kell a PHP frissíteni? Azt hittem, a Microsoft csak?!?
    Most, hogy én vagyok reimplementing függvény nem fogja használni json_translate így a PHP frissítése nélkül használhatja.

PS. egyszer lefordított nem a lefordított szavakat a gyorsítótárban maradnak?
    vBET a gyorsítótár teljes mondatokat. De igen, egyszer a lefordított szöveget a gyorsítótárban marad.

Nyugdíjas;)

Itt van a quicx javítás a problémára:
    JAVÍTÁS

Most lesz képes-hoz használ a Microsoft fordítás azúrkék által még a régebbi php verzió

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •