Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Az én-m engedély megújítása előtt szeretnék néhány választ.

Senior tag

Default Az én-m engedély megújítása előtt szeretnék néhány választ.

Támogatja-e az új vBet frissítések natív (ki, a mezőbe) vBuletin 3.6.12 vagy kell a támogatás csapatok tagjai vagy az USA egyik feltételez-hoz mod valami-hoz kap ez-hoz dolgozik?
    Üdvözlettel

Nyugdíjas;)

vBET támogatja a legújabb vBulletin releases. A termék is compatibile minden vBulletin kiadásával, de fennáll annak a lehetősége, hogy néhány további integrációra van szükség, ha az egyes elder verziók vBulletin frissítése

Senior tag

Megtehetem magam? Van-e az útmutató?

Senior tag

És hogyan működik a fizetett api2, Microsoft stb? Ez minden magától értetődő?

Nyugdíjas;)

Megtehetem magam? Van-e az útmutató?
    Valószínűleg nem kell semmit minden -abban az esetben, de nem tudják biztosítani azt, hogy. Azonban néhány hiba jelenik meg, ha mi lesz segítséget és végigvezeti Önt

És hogyan működik a fizetett api2, Microsoft stb? Ez minden magától értetődő?
    Csak kell helyezni (Megnyitás új) fiók Microst azúrkék kiszolgáló - is bejelentkezhet, Ön régi MSN azonosító, és nyilvántartás új alkalmazás + előfizetés Microsoft fordítás API

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •