Szia azt hittem, hogy a legújabb kiadás vBET volt, el kellett, hogy hagyja az eredeti szöveg a hely, ha a fordítás nem lehetett tenni? én is kapok üres fordítások Bevezetés
Szia azt hittem, hogy a legújabb kiadás vBET volt, el kellett, hogy hagyja az eredeti szöveg a hely, ha a fordítás nem lehetett tenni? én is kapok üres fordítások Bevezetés
Szia
Legújabb vBET történt, olyan módon, hogy nem üres-fordítás lap megjelenítése.
A hivatkozás, amit adott nekem, én látom a jelez a nem konvertált szöveg - nem üres, és ha lefordítja azt Németország úgy tűnik-hoz dolgozik
VBET is megmutatja csak az eredeti szöveget, ha a fordítás szolgáltatója visszatér a határérték hiba, de ha egyéb hibák azaz rossz kulcs jelenik meg üres oldal.
Kérjük, ha ez történne más szolgáltatók futtassa le a teszteket, és az eredmények megjelenítése
A fordítás ott, kattintson a nyílra az eredeti szöveg megjelenítése, de csak üres mezőbe, van telepítve, a legújabb vbet.
EDIT: Translated now, de már néhány ezek, különösen, ha a poszter döntött a post nyelvükön, mint nem angol de akkor kifüggesztett-ban angol a mező is üres, de a legördülő lista az eredeti szöveget jeleníti meg a szöveg englsh.
Én azt a benyomást, hogy a határértékeket érintette, hogy a post az eredeti szöveg azt mutatja, így kell soha nem látható az üres mezőbe kell mindig látható az eredeti nyelven?
Igen, ha a korlátok elérésekor soha nem megjelenik üres, csak a szöveg fordítódó.
Tudna ön legyen szíves:
-Mutassa meg pontos URL-hez a hibát tartalmazó
-futtatása teszt annak érdekében, hogy a fordítások API rquest van-e ok
-Ha a Minden látszik-hoz lenni rendben van, ellenőrizze a konfiguráció ki
-is, ha ez nem segít, próbálkozzon annak érdekében, hogy minden a vBET fájlokat - szíves reupload nem telepíti újra termék csak reupload minden fájlokat - > Ha hozzáadása módosításokat volt a fájlokat, lesz, hogy ismét
Ha ez lesz hasznos lesz, hogy ellenőrizze, hogy a hely
következő lásd az egyik én meg pont az URL-címet, ha nem változtak konfigurálást, mint a vendég gyorsítótár (rövidíteni a idő ők voltak szerzés egy nézetet, amely nem volt olyan css styling valamilyen okból amikor gyorsítótár hosszú), én nem változott a fájlokat, mint az információs installion szerepel.
Nekem van 3 API-kulcsok, V1 a Google, a Google V2 és a Microsoft, de igazán, ha az API-T nem működik kell jár el, ha nem volt és hagyja az eredeti szöveg helyen, így az API hibát.
Nekem van 3 API-kulcsok, V1 a Google, a Google V2 és a Microsoft, de igazán, ha az API-T nem működik kell jár el, ha nem volt és hagyja az eredeti szöveg helyen, így az API hibát.
Most meg kell vár felszánt jelenjen meg az url - anélkül, hogy ez lehetetlen, én kitalálni, mi is történt.
Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 02-12-11 -on 12:17.
Már telepítve van a legújabb vBET s még kapok üres http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 az API-határértékek született de üres cím... stb
Kérjük, lásd: pics!
Hmmm 187 kb pics és nem feltesszük őket ide, így ők a site:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG
Ha biztos abban, hogy feltöltöttél az összes szükséges fájlokat, admincp, upgrated vBET termék, és a volt minden fájl verziója helyesen (van: nincs külön edition szükséges, csak az is nagyon kezd-ból használ a vBET után)
Hogy néz ki, meg kell chceck azt helyen, tehát tudna ön legyen szíves PM a hozzáférési adatait: ftp- és admicp
Most el tudom képzelni possibile oka:
Megszakad, az egyik a fordítás API, amellyel - kulcs hibás, rossz valami mást - don; tudod, hogy még, és így, amikor vBET automatikusan átvált az egyik - a törött API-T, a nem kap transated szöveg, illetve a "határértékek elérése" információ, így nem a próbabábu fordító kapcsolja a szabadság utranslated szöveg =
Mint mondtam: futtassa a vizsgálatok és az eredmények megjelenítése vizsgálatok
Nekem van pm volt a tényleges vizsgálatok és a hozzáférési adatait, nem vagyok fórumokon futó új, és határozottan van feltöltött és felülírja az összes fájlt és importált és írja felül a termék, és mint ahogy azt a határértékek születtek de még mindig üres szöveg Josemaria
Minden olyan egyéb módosító korábban történik az vbseo fájl és a .htaccess.