Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: 500 hiba

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Tag

Default 500 hiba

Szia
    Kap egy 500 hiba, googles v2 használatakor API-t, és a microsoft api. Van-e olyan gondolatok felé az OK?

köszönöm

Tag

a googlev2 és a microsoft fájlok tesztelése 500 hozhatja létre.

Nyugdíjas;)

Hi,
    -Ha az Ugrás az URL-címet, és kezdjük el fordítani bármely hiba nem látható
    -Tud legyen szíves múltbeli itt a teszt eredményei?

Tag

Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Hi,
    -Ha az Ugrás az URL-címet, és kezdjük el fordítani bármely hiba nem látható
    -Tud legyen szíves múltbeli itt a teszt eredményei?
    Nem, ők csak hiányában, vissza-ehhez az eredeti szöveg megjelenítése. Ha bekapcsolom a microsoft és a Gv2,-a ' 500 hibák mindig. Ellenőrizze a /test/

Nyugdíjas;)

Első üzembe a tesztfájl fórum legfelső szintű mappájában fut, ha a 500 hiba apears újra lesz, hogy ellenőrizze, hogy a hely, vagy Ön csak homok nekem php hibanaplók

az Ön: talkfinance.net/ja/ láthatjuk néhány lefordított szöveget, azt coused, a részleges tranzakció (több infó)
    De a Google Api v2 használata esetén, állítsa be a saját korlátait talán rossz Google Api v2 gombot helyezünk, teszt futtatása után meg tudjuk, hogy biztosan

Tag

Kvóta Gv2 most, részleges fordítása sok jól. Kapcsolható M$ követően a lehető leghamarabb, az 500 hibaüzenetet kapom. A fájlok tesztelése fuss finom.

Nyugdíjas;)

500 hiba során a microsoft, te intézted minden vBet lehetőségek, mint az azt mondta, a readme fájlt? Tudta, feltöltés, feltöltés egyszer mappát?
    Nyújthatna teljes hiba fatörzs, vagy nem kérem, miniszterelnök-hozzáférési adatait, így én lesz képes annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy a hely

Tag

A feltöltés feltöltött igen-ha mappát, majd a műveletre vonatkozó utasításokat, és alkalmazza az új konfigurációs beállítások.

Nyugdíjas;)

Ahogy én látom, a microsoft-teszt nem jelenik meg a hibákat, jobb, most nem tudom, miért nem működik csak a microsoft fordítás, coudl, kérjük a teszt számla létrehozása az ftp és a PM nekem hogy?

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •