Hello!
Nekem van használ ez a félelmetes program egy év, de most nem működik Traductions dissapears...
Tudna nekem segíteni?
Hello!
Nekem van használ ez a félelmetes program egy év, de most nem működik Traductions dissapears...
Tudna nekem segíteni?
Hi,
Ha nincs ok bármely további plugis és a fordítás "dissapears" nem telepíti, ellenőrizze, hogy ha vannak zárolva a fordítás szolgáltatója e vizsgálat futtatásával: KATTINTSON A GOMBRA
Már látom, akkor vBET-4.2.3 használ, kérjük ne feledje, hogy szabad Google Translation API wil zárni 1. december és seting új szabta, fontolja meg a legújabb verzióját, amely is támogatja a Google API v2 (fizetett) és Microsoft fordítás API (szabad), és egy másikat a vBET frissítése jelenleg vizsgálják.
A fordítási igényeket is csökkenthető: KATTINTSON A GOMBRA
OK Hayk!
Ez a google a vizsgálat eredményét:
Google API v1 kezdő fordítás-teszt
Vizsgálati eredmény: {"responseData": null, "responseDetails": "Feltehetően Általános Szerződési Feltételek Visszaélés. Lásd http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403}
Teszt hiba:
Kapcsolati idő (ms): 582.390869141
Igen azt jelenti, hogy a google blokkolja, tudod elektronikus levél őket blokkolásának feloldása, ahogy mondják vizsgálatban már adtam neked.
De ne feledje, hogy a December 1-ig ingyenes google-translation API v1 fog lezárták, így nem fordítás, az általa rendelkezésre bocsátott kerül sor