Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: Nem lehet letiltani a vBET? (Sürgős)

Senior tag

Default Nem lehet letiltani a vBET? (Sürgős)

Szia minden az én kipróbálás-hoz nyom legyőz az probléma, hogy egy rókáról hét ezelőtt, erre a célra szükséges, tiltsa le az összes plugin, nyilvánvalóvá vált azonban, amikor a vbet lehet letiltani a fórum nem teher egyáltalán, csak egy teljesen üres oldal?

Tud némely egy súgó, a erre sürgősen mert én fórum stílus, amelyet a vendégek elromlott szükség.

Üdvözlettel,
    Simon

Senior tag

Michael, ha elolvassa, ez még mindig van admin hozzáférést, a fórum megtekinteni a naplózott out/vendég-állapot, és látni fogja, hogy hiányzik a stílus, jelentkezzen be, és a stílus, ezért szükséges, tiltsa le a vbet possibile okaként megszüntetni.

Nyugdíjas;)

Szia michal jelenleg tesz meg a műhely, azt fogja válaszolni a lehető legrövidebb időn belül, de itt van, mi van, hogyan lehet letiltani a vBET:

1. Tiltsa le az Admin CP
    2. Megjegyzés a vBET szabályok .htaccess. Ha nem emlékszik, amelyeket azok ellenőrzése vBET csomagban majd do-nem-feltöltés/eszközök/átirányítása-szabályok könyvtárban
    (3) Visszaállítása az integráció megváltozik-ban vbseo-fájlokat. Legegyszerűbben - csak eredeti feltöltéseket. Ha nem rendelkezik a zip - letöltés szolgáltató lapon. Legnehezebb módon - csak nyissa meg readme.html vBET-csomag, és ott pontosan le változtatás történt - csak csináld a ellentétes módon.

Senior tag

Köszi a választ, én vagyok havazott abban a pillanatban, így a vendégek a fórum stílusát marad, amíg a holnap, hol én tud végrehajtani ezt a műveletet bár sneaking annak a gyanúja, hogy okoz ez igazi legutolsó vbet - én akarat updaate tört a munkával, holnap, ha lehet sikeresen tiltani az vBET.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Michael, ha elolvassa, ez még mindig van admin hozzáférést, a fórum megtekinteni a naplózott out/vendég-állapot, és látni fogja, hogy hiányzik a stílus, jelentkezzen be, és a stílus, ezért szükséges, tiltsa le a vbet possibile okaként megszüntetni.
    Van-e kapcsolva, a vendég gyorsítótár? Ha igen próbálja meg kikapcsolni (csak ideiglenesen vizsgálathoz), és újra. Valószínűleg van kapcsolva, és néhány stílus változtatást, és a stílusok fájlok tárolják. Tehát után a változások stílus-fájlok különböző (különböző nevű), de gyorsítótárazott teljes HTML kimenet vendég-gyorsítótár még URL-címek régi stílus-fájlokat. Hogy tökéletesen magyarázza, hogy mi történik. Tehát ha ez tényleg az OK majd kérjük:
    (1) Csak várni, amíg a vendég gyorsítótár lejár, és a probléma megy el magát
    (2) Vagy ha nem szeretné megvárni, csak tiszta vendég-gyorsítótár

Ha nem ez az igazság majd Kérjük tudassa velünk, és mi akarat ellenőrizd újra.

Senior tag

Michael, vendég-gyorsítótár le hangolás dolgozott, de nekem van mindig csak használt semmit valaha gyorsítótárazott, vagy a vendégek számára látható volt az én-m stílus, amit én most használ egy stílust a felhasználó soha nem mutatott egy másik stílus valaha!, találom, hogy ha vbulletin beállításai módosíthatók a vendégek számára látható, ez akarat nem becsület választásom pontosan stílus, a hit és miss, de többnyire nem stílusú az aktuális stílus változatát. Ha én csinál, kérdezze meg, és a vendég gyorsítótár kikapcsolásához majd úgy viselkedik, mint azt kell jelenti a vbet-iscausing hibát!.

Senior tag

Elmentem, hogy vendég gyorsítótár ki van kapcsolva a 22: 15 tegnap óta és a vendég nézet, figyelembe véve a naplóba nem regisztrált és nem volt, ahogy kellene lennie, mikor én esztergált hát-ra 21: 20 ma vendég véleménye megszakadt, ha majd a stílus amit elérhető mellett alapértelmezett vbulletin id nem tesz eleget e változás insted a vendég megtekintése gets rögzített, de azt mutatja, hogy ez rögzített, a korábbi stílusban, majd amikor valaki megpróbálja megtekinteni egy szál, a nézet visszatér csak változás a stílus?

Saját stílusokat is rögzítik, mint ahogy azt fent nem változott stílus vagy felszabadításához nézd tehát nincs ok miért vBET okozhat-e a probléma, akkor kérjük a javítás vagy mondd meg, mit tehet a használatához már fordult le ismét a vendég gyorsítótár megfelelően?

Senior tag

Én megfejt a probléma én magam, de vBET még mindig szüksége van a javítás e doen't kell lenni megtett kézi:
    1. Elérhető a Admincp > vBET Cache
    2. > a vendég-gyorsítótár
    3. Letiltja a vendég gyorsítótár és a mentett
    4. Készült Vendégek gyorsítótár időt élni És Gyorsítótár-idő vendég számára kevésbé releváns oldalak a nulla értékek
    5. Engedélyezve van a vendég gyorsítótár & mentett
    6. Vendég nézetek most láthatók a megfelelő stílusra.
    7. Készült Vendégek gyorsítótár időt élni És Gyorsítótár-idő vendég számára kevésbé releváns oldalak az érték volt, mielőtt a, & mentése
    8. Ellenőrzött naplózott ki nézet stílus volt még az ok

Vendégek nézet rögzítették, de azt hiszem, ha a gyorsítótárazott idő fut a vendég megtekinti a webhelyemen, és van a stílus vagy a hibákat, majd ezt követően minden vendég lesz törött stílus vagy a hiba, amikor tényleg hogy hiba nem létezik többé!

Nyugdíjas;)

Sajnálom, hogy volt-e megoldani a által a saját we ellenőrzése lehetőségeit, miért jelenik meg, és hogyan lehet oldani, hogy egyszer minden

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Én megfejt a probléma én magam, de vBET még mindig szüksége van a javítás e doen't kell lenni megtett kézi:
    1. Elérhető a Admincp > vBET Cache
    2. > a vendég-gyorsítótár
    3. Letiltja a vendég gyorsítótár és a mentett
    4. Készült Vendégek gyorsítótár időt élni És Gyorsítótár-idő vendég számára kevésbé releváns oldalak a nulla értékek
    5. Engedélyezve van a vendég gyorsítótár & mentett
    6. Vendég nézetek most láthatók a megfelelő stílusra.
    7. Készült Vendégek gyorsítótár időt élni És Gyorsítótár-idő vendég számára kevésbé releváns oldalak az érték volt, mielőtt a, & mentése
    8. Ellenőrzött naplózott ki nézet stílus volt még az ok

Vendégek nézet rögzítették, de azt hiszem, ha a gyorsítótárazott idő fut a vendég megtekinti a webhelyemen, és van a stílus vagy a hibákat, majd ezt követően minden vendég lesz törött stílus vagy a hiba, amikor tényleg hogy hiba nem létezik többé!

Még nem kellett volna oldja meg magad. Valójában csak te, mi én írtam neked az én-m első választ ebben a szálban:
    Tehát ha ez tényleg az OK majd kérjük:
    (1) Csak várni, amíg a vendég gyorsítótár lejár, és a probléma megy el magát
    (2) Vagy ha nem szeretné megvárni, csak tiszta vendég-gyorsítótár
    Vendég-gyorsítótár csak akkor kiürített, akkor volt kérdezte. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez sokkal egyszerűbb módja - nem kell ezeket a lépéseket tenni, elegendő, ha menni Admin CP -> vBET Cache -> Cache Cleaner. Szomorú, én nem említi ezt a beállítást, az utolsó válasz - Én tettetett megismerte.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •