VIP Szomorú részére a várakozási idő - volt, utazás tegnap.

Én nem kihagyott, hogy en-könyvtár nem létezik, a fórum és csak akkor, ha a virtuális - az URL-cím létezik és azt .htaccess a belső átirányítják. Tudom, hogy jól. , Hogy nem látom a naplókban írtam adott bármely elérési út például a /en/, és írunk, hogy ez okozza. Ön adott naplók azt mondja, semmi kapcsolatos bármely elérési útja a /en/, tehát miért gondolja hogy a mod próbál még a /path/to/forum/en/images-, hol vagy lát ez? Ez az, amit én elvét. Nem látom azt naplóban. A naplók van valami mást. Nem a nem létező kapcsolatban, kérjük nyújt információkat is tartalmazó naplók akadályoznak ilyen elérési /en/ elérési út nem található. Ebben a pillanatban én vagyok zavarban, és nem tudom, rossz naplók adta, hogy nem értjük, egymást, vagy a kérdés nem kapcsolódik a /en/ könyvtár minden.

Azt írta, hogy ez lenne hello vBET nem járulnak hozzá /en/ címekbe a CSS és képek - add URL oldal, ahol HTML-forrás megtaláljuk a CSS, vagy a képek /en/ - ellenőrizni fogja, hogy ha.
Abszolút elérési úttal megadott - kapcsolatos vBET nem változtatják meg a path-stílus. Ha az eredeti elérési utat abszolút akkor majd fokozott path (a egy-val a nyelv kódja) lesz abszolút. Ha az eredeti elérési utat relatív kimeneti akkor relatív. Ha azt szeretné, hogy a görbék abszolút, akkor kérjük csak győződjön meg arról, hogy az eredeti (nem a lefordított oldal), azok használt abszolút elérési úttal megadott.

Tört formátum - csak akkor használja az eljárást, amelyet le, és nem tudtam reprodukálják azt. Ön tudja, hogy reprodukálják azt itt újra?