Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: Baj-val VBET

Hozzászóláslánc nézet

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post
    Junior Member

Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Szia

Mi a hiba pontosan a apeared?

Itt egy másik problémakörről legyen szíves nyit az új threa, a gyors én tud ad ön egy Tanács:
    Jelölje be, ha a jelzők, amelyek meghatározott admincp -> vBet -> zászlók is meg admincp -> vBET -> Fordítási Opciók : fordítások Engedélyezése Ha nem, hogy nem fel kell tüntetni a négy
    A hiba:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    Én mondtam, hogy állítható be a jelzők, a Konfig. Nem jelennek meg. Már használja ezt a szoftvert egy évre, tudom, hogy mit kell konfigurálni. Miért hoz létre az ezen verziójának több mint 100 másodlagos felhasználói csoportok?
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-10-11 -on 13:01. Indok: Added BBCode

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •