Egy ideig fut a fordító, nemrég újítható meg én licencet. Futó vb3.8.3.

Ma délután a webhelyem kezdett die néhány percenként. A kérdés volt az én php folyamatok, a php-fpm halnak meg, és nem jövő hát. A php-fpm-naplófájl ellenőrzése után úgy találtam, hogy azt minden folyamat hiba volt megszüntetéséről. Én meghibásodott VBET, és a rendszer elindult, nagyon jól működik, és így maradt. Ezután úgy gondoltam, minden gyorsítótár, amit én tettem, bekapcsolását vbet, és ugyanazt az eredményt kell törölni. A rendszer csak most kezdődött el, halnak meg. Ezen a ponton azt gondoltam, lehet, valamint frissítek, így letöltött a legutolsó változat ma este, és a frissítés történik.

Ellenőrizni a konfigurációt, és kellett volna már translating nyelvek rechoose. Általában translate 6 nyelvek közül csak egy zászló jelent meg, még akkor is, ha minden 6 választottak ki a konf. A php-fpm-folyamatok is elindult, halnak meg újra.

Semmi változtatott az én célból, hogy ez ma, azt csak eldöntött-hoz megáll működő.

Minden gondolat vagy javaslatok? Mivel most, én nélkül gyilkos-a webhelyem nem engedélyezhető.