Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 13

Téma: Baj-val VBET

Junior Member

Default Baj-val VBET

Egy ideig fut a fordító, nemrég újítható meg én licencet. Futó vb3.8.3.

Ma délután a webhelyem kezdett die néhány percenként. A kérdés volt az én php folyamatok, a php-fpm halnak meg, és nem jövő hát. A php-fpm-naplófájl ellenőrzése után úgy találtam, hogy azt minden folyamat hiba volt megszüntetéséről. Én meghibásodott VBET, és a rendszer elindult, nagyon jól működik, és így maradt. Ezután úgy gondoltam, minden gyorsítótár, amit én tettem, bekapcsolását vbet, és ugyanazt az eredményt kell törölni. A rendszer csak most kezdődött el, halnak meg. Ezen a ponton azt gondoltam, lehet, valamint frissítek, így letöltött a legutolsó változat ma este, és a frissítés történik.

Ellenőrizni a konfigurációt, és kellett volna már translating nyelvek rechoose. Általában translate 6 nyelvek közül csak egy zászló jelent meg, még akkor is, ha minden 6 választottak ki a konf. A php-fpm-folyamatok is elindult, halnak meg újra.

Semmi változtatott az én célból, hogy ez ma, azt csak eldöntött-hoz megáll működő.

Minden gondolat vagy javaslatok? Mivel most, én nélkül gyilkos-a webhelyem nem engedélyezhető.

Nyugdíjas;)

Szia
    Quote Eredetileg írta: Smaug View Post
    A php-fpm-naplófájl ellenőrzése után úgy találtam, hogy azt minden folyamat hiba volt megszüntetéséről.
    Mi a hiba pontosan a apeared?

Általában translate 6 nyelvek közül csak egy zászló megjelent, még akkor is, ha a config kiválasztott minden 6
    Itt egy másik problémakörről legyen szíves nyit az új threa, a gyors én tud ad ön egy Tanács:
    Jelölje be, ha a jelzők, amelyek meghatározott admincp -> vBet -> zászlók is meg admincp -> vBET -> Fordítási Opciók : fordítások Engedélyezése Ha nem, hogy nem fel kell tüntetni a négy

Junior Member

Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Szia

Mi a hiba pontosan a apeared?

Itt egy másik problémakörről legyen szíves nyit az új threa, a gyors én tud ad ön egy Tanács:
    Jelölje be, ha a jelzők, amelyek meghatározott admincp -> vBet -> zászlók is meg admincp -> vBET -> Fordítási Opciók : fordítások Engedélyezése Ha nem, hogy nem fel kell tüntetni a négy
    A hiba:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    Én mondtam, hogy állítható be a jelzők, a Konfig. Nem jelennek meg. Már használja ezt a szoftvert egy évre, tudom, hogy mit kell konfigurálni. Miért hoz létre az ezen verziójának több mint 100 másodlagos felhasználói csoportok?
    Utoljára szerkesztette vBET; 20-10-11 -on 13:01. Indok: Added BBCode

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Vegye figyelembe, hogy a jelzők konfigurációs módosítani vBET, mert az új nyelven adták-e hozzá. Történt, hogy néhány évvel ezelőtt, de nem tudom, milyen verziójú frissítése. Is frissítheti a megtekintés a böngészőben - talán ez csak a böngésző gyorsítótár probléma. Próbálja meg használni az F5 az IE, vagy más böngészőt használ, és ellenőrizze az néz ki. Ha jelzők még mindig nem látható - legyen szíves nyit új szál új hibát. Írja le a ott, és az Egyesült Államok PM hozzáférési adatait - ellenőrizni fogja a konfiguráció.

Ezen verziójában ne hozzon létre több mint 100 csoportok. 53 Csoportok - egy minden nyelvhez hoz létre. A felhasználók kérték. Ezek a csoportok automatikusan a vBET kezeli. Köszönöm, hogy látja-e statisztikák alapértelmezett nyelv használatáról Küldj hozzászólásokat, csak az adott csoport, közlemények csak meghatározott csoportok beállítása... Ha több információ az azokra a csoportokra kell legyen szíves nyit új szál. 1 menetes = 1 probléma.

Megyek vissza a probléma. Leírt probléma annyira új nekünk mi Google ez és a talált információk Ez összefügg 504 átjáró időtúllépések és konfigurációs probléma. Kérjük játszanak a timeout konfigurációval.

Időtúllépés történik, ha bekapcsolja a vBET, mert a vBET vár a fordítási eredmény a fordítási szolgáltatókkal. Így ez az a rész, mi nem befolyásolják - mi csak várni, a harmadik fél eredmény elérése érdekében. Google Translation API v1 készül, hogy a legrövidebb időn belül le kell zárni - azt már korlátokat, így is lassabb lesz a.

Szintén ellenőrizze a konfigurációját Admin CP -> vBET -> Fordítási Opció -> Késedelem közötti fordítások és győződjön meg arról, hogy nincs túl magas.

Használja a hints (különösen server konfigurációs módosítások időkorlát), és mondd el, szeretne további segítséget itt.

Junior Member

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Vegye figyelembe, hogy a jelzők konfigurációs módosítani vBET, mert az új nyelven adták-e hozzá. Történt, hogy néhány évvel ezelőtt, de nem tudom, milyen verziójú frissítése. Is frissítheti a megtekintés a böngészőben - talán ez csak a böngésző gyorsítótár probléma. Próbálja meg használni az F5 az IE, vagy más böngészőt használ, és ellenőrizze az néz ki. Ha jelzők még mindig nem látható - legyen szíves nyit új szál új hibát. Írja le a ott, és az Egyesült Államok PM hozzáférési adatait - ellenőrizni fogja a konfiguráció.

Ezen verziójában ne hozzon létre több mint 100 csoportok. 53 Csoportok - egy minden nyelvhez hoz létre. A felhasználók kérték. Ezek a csoportok automatikusan a vBET kezeli. Köszönöm, hogy látja-e statisztikák alapértelmezett nyelv használatáról Küldj hozzászólásokat, csak az adott csoport, közlemények csak meghatározott csoportok beállítása... Ha több információ az azokra a csoportokra kell legyen szíves nyit új szál. 1 menetes = 1 probléma.

Megyek vissza a probléma. Leírt probléma annyira új nekünk mi Google ez és a talált információk Ez összefügg 504 átjáró időtúllépések és konfigurációs probléma. Kérjük játszanak a timeout konfigurációval.

Időtúllépés történik, ha bekapcsolja a vBET, mert a vBET vár a fordítási eredmény a fordítási szolgáltatókkal. Így ez az a rész, mi nem befolyásolják - mi csak várni, a harmadik fél eredmény elérése érdekében. Google Translation API v1 készül, hogy a legrövidebb időn belül le kell zárni - azt már korlátokat, így is lassabb lesz a.

Szintén ellenőrizze a konfigurációját Admin CP -> vBET -> Fordítási Opció -> Késedelem közötti fordítások és győződjön meg arról, hogy nincs túl magas.

Használja a hints (különösen server konfigurációs módosítások időkorlát), és mondd el, szeretne további segítséget itt.
    Köszönet részére-a válasz. A csoportokkal kapcsolatban hozott létre két nyelvenként, ténylegesen van 100 + új csoportokat. I. a időtúllépések megtalálja.

Nyissa meg az új szál csoportok közzétételre,-ott, és a PM nekem a információkra Admin CP- és FTP-hozzáférést. Akarat ellenőrizd, és javítsa. Nem lehet úgy - 1 csoport egy nyelvenként kell tenni. Tehát valami nem stimmel.

Junior Member

Nyissa meg az új szál csoportok közzétételre,-ott, és a PM nekem a információkra Admin CP- és FTP-hozzáférést. Akarat ellenőrizd, és javítsa. Nem lehet úgy - 1 csoport egy nyelvenként kell tenni. Tehát valami nem stimmel.
    Én végül volna ré hang-bevezetés, én használt megjelöl részére letölt változat ma.

Am ütő a Microsoft korlátoz szinte azonnal. Részleges oldal fordításai, egyáltalán nem most. Microsofttest.php lesz a finom egyperces és majd megjelenítési "vizsgálati eredmény: " TranslateApiException: AppId van a kontingens felett: ID=3835.V2_Json.Translate.49FC0E39 "az igazi következő perc. Én csak ajánlott 7 nyelvű fordítást.

Mivel ez egy nagy Tanács, Google v2 kifizető nincs gyakorlati. Én feltételezve, hogy ha valaki úgy találja, hogy egy másik szabad módon, nagy telek van-e a szerencse.

Nagy kamerákra a probléma elveszett.

Fizetett szolgáltatásokról. Tudjuk, hogy - azt szeretném van szabad túl. Ebben a pillanatban tesztelését tűztük ki új ingyenes fordításra API - Apertium. Nincs olyan gyorsan, mint mások, és kevesebb nyelvpárok támogatja, de szabad. Egyéb szolgáltatások továbbra is keresünk. Csak nem szabad. Így az több lehetőség van.
    Kérjük, vegye figyelembe, figyelmen kívül hagyva az egyes oldalak (talán a tag oldal, RSS...) - Ez lehet szolgálatkészen.

Junior Member

Nagy kamerákra a probléma elveszett.

Fizetett szolgáltatásokról. Tudjuk, hogy - azt szeretném van szabad túl. Ebben a pillanatban tesztelését tűztük ki új ingyenes fordításra API - Apertium. Nincs olyan gyorsan, mint mások, és kevesebb nyelvpárok támogatja, de szabad. Egyéb szolgáltatások továbbra is keresünk. Csak nem szabad. Így az több lehetőség van.
    Kérjük, vegye figyelembe, figyelmen kívül hagyva az egyes oldalak (talán a tag oldal, RSS...) - Ez lehet szolgálatkészen.
    Én azt, és elkezdtem, néhány db hibákat fogadó, megtekintésekor hitelességi, aki online. Volt még vbet szintaxis a lekérdezésben. Meg kellett DB hiba megszüntetéséhez telepítse újra. Hogyan lehet arról, hogy a teljes módosítás eltávolítja?

Ha a szabad szolgálatok válik életképes, I be újra. Most szeretném, ha egy tiszta uninstall is.

Köszönöm

Az eltávolítás után bármely vBET horgok, dolgozik, nem lehet, mert vBulletin, saját maga által adatbázisból eltávolítja azokat. Ez akármi bal akkor vBulletin hibája, amely felelős az Eltávolítás.

Ha eltávolítja a vBET, ne felejtse el is a .htaccess vBET átirányítási szabályok letiltása. Is az ügyet, ha használ vbseo legyen szíves eltávolít integráció kód (csak 2 eredeti feltöltéseket). Is eltávolítható vBET fájlokat, ha azt szeretné, de ez nem szükséges.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •