Úgy tűnik, mintha ott főbb megszakítást itt, és a módosításokat kért URL-címek menti a google, egyébként körül ez alkalom
Úgy tűnik, mintha ott főbb megszakítást itt, és a módosításokat kért URL-címek menti a google, egyébként körül ez alkalom
Milyen break urls, legyen szíves mutat én, egyikük?
Én akarat megpróbál-a mi vizsgálati fórum a hiba ismételt előidézéséhez.
Én változtatott-hoz VBSEO_URI, nem működik, stb
alapvetően ha megpróbálja módosítani, vagy semmit az URL-cím végéhez fűzés ez megállít működő
szó szerint nem használható ez a plugin alapvetően: P
A egy félelmetes gondolat, és az azonosító szerelem-hoz csinál ez dolgozik, de a második, engedélyezze, hogy teljes webhelyre megy 500s (belső hiba)
ok van a beállításokat megfelelően, is fel a feltöltés egyszer mappavbet-fordítási-beállítások
a www-gyökér, a fórum egy mappát
a mappa a fórum gyökér alatt áll
Szia.
-Ellenőrizze, hogy helyes végrehajtott telepítés.
-Is ellenőrizze, hogy helyes tett vbseo integrációja.
-Is ellenőrizze, hogy győződjön meg arról, hogy helyes volt-e a .htaccess változtatásokat (ha nem biztos küldjön nekünk egész .htaccess fájlban, és ellenőrizzük, hogy).
-Is Radek küldés, amely nem válaszol - a kérdés volt vagy feltölt fájlokat-ból uplad-egyszer Directory?
Teljes leírását itt talál vBET csomagból readme.html.
Először ellenőrizze, hogy a telepítés és az integráció helyes volt.
![]()
Utoljára szerkesztette vBET; 11-10-11 -on 01:19.
Im kevésbé kényelmes, mi szükség esetén ez a mod, ahogy ettem használ a nyomon:
1.) Az összes Dragon bájt Tech Plugins, minden beiktatott és minden fut.
2.) WikiVault
3.) VBSEO
Is szükséges specifikus újraírja, mert én használ Akamai saját CDN
Tényleg nem akarom módosítani mindent anymore, én gyorsítótárazott linkek, a google nem akarom változtatni, nem akarom, hogy újra írni minden az én-m mods, hogy azok működnek itt az ember.
Mi csak foglalkozhatna ki a visszatérítés, és lehet tenni?
Én válaszolt, adatokat tartalmazó mappa alatt fórum útvonal, valójában azt válaszolta hogy kétszer