Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: vBET 3.5.1, nem retranslating, ha elérhető

Senior tag

Default vBET 3.5.1, nem retranslating, ha elérhető

Szia, nekem van, hogy a legújabb verziót vBET azt látom, hogy ha elértük a korlátot a fordítás vagy fordítása nem érhető el azt mutatja, az eredeti nyelv, de amikor a fordítások ismét elérhető nem fordítja, hogy a poszt, egy példa megtalálható itt Várja SCREEN EXCEL VBA / PANTALLA DE espera EN EXCEL VBA Az első hozzászólás is lefordítatlan és a következő hozzászólás a felhasználó engedélyezett!

Ha azt szeretnénk, hogy egy pillantást pm nekem és adok a felhasználói hozzáférést a vendégek csak megtekinthetjük az első bejegyzésed.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük PM hozzáférési adatait. Mi ellenőrzi azt.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a beígért utolsó kiadások azok nem optimális még. Ezek BETA verzió, amely megjelent gyorsan, mert fontos volt reagálni a gyors változásokra a fordítási szolgáltatók oldalán. Most azon dolgozunk, hogy optimalizálja azt.

Visszatérve a kérdés - azt kell látni, hogyan néz ki. Valóban furcsa, hogy az üzenetet, mielőtt nem fordították, és következő alkalommal is. Látom, itt 3 forgatókönyvek:
    -vBET-ben
    - Szolgáltató nem állt rendelkezésre, és a következő üzenetet már tárolt, mert már ugyanaz a szöveg más téma
    -szolgáltató állt rendelkezésre, ha a fordítás kezdett, különböző nyelvű üzenetek először tételeit (BBCode értékelik vBulletin szinten) és indításakor fordítja le a lap többi részétől vBET eléri a határértéket, így a provider blokkolta. Az üzenet fordították másik nyelven van (lang használt BBCode) lesz, hogy az OK.

Mégis ez a Látnom kell, és ellenőrizni, mi folyik valójában most nem látom, mi is történik valójában ott.

Senior tag

Szia Michael nekem van am a hozzáférést, tudok adni ftp és a teljes admin, ha szükség van rá

Senior tag

Abban az időben a fordítás volt karakteres korlát 300.000 vagyok egészen 100,000 most, mert a költségek messze magas, de hajlandó vagyok határt minden teszt van szüksége.

Ott voltam - lásd PM - I need more info (a pontos postai és pontos fordítás - adtatok linket nem lefordított oldal).

Senior tag

Magyarázat megadott PM

Információk a PM-ben a szál manuálisan meg módosult, és már nem észlelhető. Így - ha ez történik, ismét írja meglévő szálban. I jel azt most (mivel a probléma most nem rendelkezünk), és nyissa meg újra a megoldani, amikor talál valami ilyesmi. Is ha ott ahol lang BBCodes majd valószínűleg történt mi én ismertetett korábbi - a lang volt lefordítva, page generation (a BBCode vBulletin által értékelt) során és a vBET indításkor létrehozott oldal fordítására eléri-e a határérték és a szolgáltató megtagadja fordítás. Nem tudja ellenőrizni most - elmélet csak. We megyek vissza ide, ha megtalálta a hasonló szál.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •