Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Ha API nem hozott eredményt, vissza szolgáltató hibakód helyett null

Tag

Default Ha API nem hozott eredményt, vissza szolgáltató hibakód helyett null

Ez lenne szép (és menteni a vBET a sok bajt) API-hívás nem ad vissza egy lefordított eredményre, hogy ha a szolgáltató legalább hibakód biztosított-e, így kiderül, hogy vBET tette a munka, és a probléma terheli a szolgáltató. Egy önálló eszköz lesz szép, de ugyanazt az eredményt közvetlenül a megkísérelt fordítási időben feltéve lenne jobb.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Megértem, hogy szeretne látni szolgáltató hibája, hanem a nem fordított szöveg, ha fordítás nem áll rendelkezésre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a keresőrobotok fogják látni is. Tehát ebben az esetben meg kell küldeni fejléc, amely azt mondja, hogy hiba történt, hogy elkerüljék indexelő oldal hibaüzenet. Akkor is, ha az oldal csak hibát, hogy nem lesz jó a végfelhasználóknak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy néha a téma tartalmi maga már cache-elt, csak változik valami körül (a példában óra jelenik meg a fórumon, vagy ha van néhány doboz a jobb / bal oldalon), vagy csak új választ történt - így képesek vagyunk megmutatni lefordított téma Azt hiszem, jobb, mint csak azt mutatják, hibaüzenet jelenik meg 99%-a az oldalon meg lehet jeleníteni, mint fordítva.

Nem értem az utolsó mondatot. Kérjük, írja le többet.

Lehetséges megoldás - már speciális paraméter, amely azt mutatja, csak az adminisztrátorok, hogy mennyi ideig szerver várni fordítások formájában külső szolgáltató. Mi is használja ugyanazt a paraméter mutatja, hogy mely szolgáltatók jelölt a fogyatékkal élő (akkor nézd meg magad Admin CP), és amely arra használták, hogy lefordítani. Egyébként ez csak csak a rendszergazdák és adminisztrátorok ellenőrizni tudja anélkül, hogy az üzenetet a kimeneten (Admin CP -> vBET -> a Fordítások Szolgáltatók Elérhetősége)

Tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Nem értem az utolsó mondatot. Kérjük, írja le többet.
    Én voltam utalva, a googletest.php, a FAQ ismertet. Egy jó admin eszköz, de nem figyelmeztet a probléma, a rendszeres felhasználók.

Igen, jó gondolkodás indexelő aggodalom tekintetében. A képernyőn megjelenő jelentési ezt a hibát a weblapon kell olyan szolgáltatás, amely egy admin bekapcsolható, vagy off globálisan, azt hiszem.

Egyetért - > "megjelenítése a lefordított szálat képesek vagyunk tehát azt hiszem, jobb, mint a hiba üzenet csak megjelenítése, amikor a lap 99 %-os megjelenhessen lefordítva."

Tag

Igen, amit ' lenni segíteni kész. Én egy probléma, látta, hogy a kiszolgáló fordítási idő kijelzése, azonban, mivel igen gyorsan, így lehet, hogy jó, hogy helyezze be a "sajtó akármi kulcs-hoz folytatódik", vagy valami hasonló villogjon a képernyőn.

Is... valami nagyon furcsa történt. Van kapcsolva, csak most ismét a "megjelenítéséhez a sebesség" opcióra, és most én is látom a CMS-cikkek teljes szövege újra. Van, hogy sokkal több vizsgálat elvégzésére, és ez lehet, hogy az én-m legel elrejt, vagy az tény, hogy én vagyok mocsaras-ban mint a admin. Nem tudom még. De azt akartam, hogy ahhoz, hogy ez a figyelmet.

UPDATE - nincs, az egyes csatolt CMS oldalak-a kezdőlapról még mindig nem jelenik meg.

UPDATE 2 - viselkedését mocsaras-ban mint admin és a be nem jelentkezett között különböző. Akkor ugyanaz a weblap nem jelenik meg a vendég meg a felügyeleti tekintheti meg teljes mértékben a lefordított (vagy akár csak a forrás nyelven) cikkek jelennek meg. Remélem, ez segít.
    Utoljára szerkesztette brubros; 07-10-11 -on 19:05.

Tag

Igen, amit ' lenni segíteni kész. Én egy probléma, látta, hogy a kiszolgáló fordítási idő kijelzése, azonban, mivel igen gyorsan, így lehet, hogy jó, hogy helyezze be a "sajtó akármi kulcs-hoz folytatódik", vagy valami hasonló villogjon a képernyőn.

Kérjük, írja le a kérdéseket, ez a hely van a jövőbeni külön szálban. Kérjük ne keverje megbeszélések, vagy lesz elveszett.

Ebben a pillanatban én értem, hogy mi összead arról, hogy mely szolgáltatók olyan információ vehető igénybe, ha a fordítási idő áll rendelkezésre megjelenítése választógombot.

A problémák meg minden egyes kérdés vonatkozásában új szál.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •