Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 13 A 13

Téma: Fordítási munkák CMS oldalon, de nem a CMS cikkben

Tag

[FRISSÍTVE] A lépéseket tettünk a normál működés visszaállításához voltak, hogy frissítse vBulletin a 4.0.7, hogy 4.1.7 (minden fordítások remegtek, közvetlenül azután, hogy erőfeszítés teljes volt), majd a frissítés vBSEO a 3.5.1 a 3.6.0, mi pedig nem érintse meg a telepítés az vBET így egyértelműen a kérdés, mi volt tapasztalható, bár a véletlen az időzítés furcsa volt, volt nem vBET. vBET továbbra is egy hős, a szívem, még akkor is, ha álmomban megfosztott elme elveszítette a reményt, hogy egy pillanatra. Én vagyok megint, egy nagy rajongója.
    Utoljára szerkesztette brubros; 09-10-11 -on 01:23.

Tag

Minden most már működik. -A szükséges egy tiszta felszerel-ból mindent. vBET szépen fut. Jogosultsága én töröl ez sleeplessly írott jegyzetet.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Én kockás a fórum, és nem látom, a probléma.

Én csak ellenőrizni az URL-cím: YOUR_DOMAIN/forum/content/october-24-2008-usa-apple-says-gay-marriage-civil-rights-issue-not-political-issue-6361/ és a lengyel vendégként - fordítás lap generál. Hol látja a probléma? Kérem, adjon meg pontos URL-hez, ha úgy látja, hogy a kérdés történik.

Ne feledje, észrevettem, azt, amit már ki mint a korábbi-e, és hogy kapcsolatban állt a kiszolgáló felhő. Valószínűleg itt ugyanaz kérdés. Nem kapcsolódik vBET - ellenőrizheti azt egyszerűen mert:
    (1) Írunk, nem a lefordított oldalakon nem jönnek.
    (2) A le lehet tiltani a vBET, és check does it változások semmit.
    (3) Lásd a mellékelt láncszem-hoz kép

Úgy látom, hogy az oldal jön létre, és nem - csak tetszik előtt megjegyezte, hogy csinálsz nem lát ez, és látta, hogy. Tehát úgy gondolom, most, hogy ugyanebből az okból - megfejt ez ugyanaz, mint az Ön megoldása előtt. Nincs vBET probléma. Tesztoldalak működnek, jól értem (vendégként) bizonyíték:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/images/actup.PNG

Így mielőtt további lépéseket tennie kérjük gondol does, értelme van. Valószínűleg nincs szoftver probléma, de a infrastruktúra-probléma.

Kérem, mondja meg, kell itt további segítség
    Utoljára szerkesztette vBET; 09-10-11 -on 00:11.

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •