Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 18 A 18

Téma: Fórum linkek = hiba

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: moman View Post
    Ok, köszi! Megpróbálom ezt, de még egy kérdés.

Lehetséges, hogy csak letiltani fordítás azokat a területeket, és a link helyesen mutatnak az url? Van egy sejtésem, hogy az érintett szakasz nem vezet, mert nem vBulletin plugin (csak lekérdezi a DB külön).
    Nem kell BB plugin - ez csak meg kell oldalra által BB. Lásd a fő oldalon, vagy a letöltés Vásárlás szakaszok - ezek nem tett semmilyen plugin, de által BB. Tehát megfelelő sablont tartalmaz global.php és így tovább. Tehát az ilyen oldalakat egyszerűen lefordítani, ahogy leírtam neked.

Megpróbálom ezt a htaccess fájlt, de öt dollárt azt mondja, hogy nem fog működni. Az érintett szakasz nem feltétlenül kell fordítani egyáltalán, mert nagyon technikai, úgyhogy csak azt szeretném, hogy az egész hibát vBET fordítja külső hivatkozások, amelyeket nem feltétlenül része a BB.
    Megnéztem a webhelyen. Ez minden rendben van - csak menj a fórum, egy kis fordítás és látni, hogy a követési nem adódik hozzá lensreviews ...

Alkalmaztam a htaccess szabályok azt a readme.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Míg Az oldal nem található - PentaxForums.com

Ezért nézzük csak hogy az egyszerűbb megoldás, és mentse magunkat a fejem:

Hogyan tudom megakadályozni fórum linkeket fordítás?

Jelenleg, Pentax Lens Review-és specifikáció Adatbázis - Fő Index (A link) újraírva, hogy http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Szeretném, ha a linket változatlan marad.
    Én egyértelműen azt írta, hogy helyszínen kell által generált vBulletin, hogy képes legyen lefordítani.

Is - nem látom, mit írt. Ott voltam, és linket lensreviews nem változik. Kérem, adja meg a pontos linket oldalra, ahol látom, ez a hibás linket.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Kérem, adja meg a pontos linket oldalra, ahol látom, ez a hibás linket.
    Ugrás PentaxForums.com - Pentax Photography Fórum és kattintson a Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Ez a 4. kategória). Kapsz 404-es.

Ugyanakkor ezt a kapcsolat a Navbar (első bejegyzés a "Vélemények" gomb), és nem kap a 404-es.

Köszönöm a segítséget. Még mindig úgy gondolom nem vagyunk ugyanazon az oldalon egészen pontosan mi a probléma, így nyugodtan, hogy tudassa velem, ha kell további magyarázat. Még egy ideig, de a probléma az, hogy

mysite.com / lensreviews / újraírva a mysite.com / fórumok / PL / lensreviews ha megy keresztül egy fórum link.

Tettem terek, hogy az URL nem elemzett.

Senior tag

Azt hiszem, egy gyors javítást ez használható vBSEO a "Csere" Fórum Linkek "közvetlen kapcsolat a cél URL-ek". Azonban, ahogy azt használni hit követése a külső linkek, ezzel is megtörni ezt a rendszert.

Így, összhangban a fenti hozzászólásomat, keresd meg a megfelelő megoldást erre.

Ugrás PentaxForums.com - Pentax Photography Fórum és kattintson a Obiektyw Pentax Specyfikacja i weryfikacja danych (Ez a 4. kategória). Kapsz 404-es.

Ugyanakkor ezt a kapcsolat a Navbar (első bejegyzés a "Vélemények" gomb), és nem kap a 404-es.

Köszönöm a segítséget. Még mindig úgy gondolom nem vagyunk ugyanazon az oldalon egészen pontosan mi a probléma, így nyugodtan, hogy tudassa velem, ha kell további magyarázat. Még egy ideig, de a probléma az, hogy

mysite.com / lensreviews / újraírva a mysite.com / fórumok / PL / lensreviews ha megy keresztül egy fórum link.

Tettem terek, hogy az URL nem elemzett.
    Most már látom. Azok 2 link amit írunk arról nem ugyanaz. Az egyik pontosan - 2. van átirányítás, és a kérdés itt.

Ez az átirányítás megy a:
    Code:
    Original:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/forumdisplay.php?f=35
    Then some redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pentax-lens-review-specification-database/
    And next one is by vBET (added language):
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/pentax-lens-review-specification-database/
    Then we have next redirection (not vBET - probably vBSEO or .htaccess):
    http://www.pentaxforums.com/lensreviews/index.php
    And one more time vBET is adding language:
    http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/
    Tehát itt vBET van hozzá nyelvet, mert elkezdi a linket fórum és van fordítást mozgáskövetést. Akkor készült 2 átirányítások és minden alkalommal vBET van hozzá fordítás követés.

Gyors javítás az Ön számára az alábbi (nem vizsgált - így készült másolatot a fájl-és tudassa velünk, működik). Is - meg kell konfigurálni a forum, hogy menjen, ahová az első átirányítás, ha ez lehetséges.

Gyors fix. Fájl megnyitása vbenterprisetranslator_seo.php, meg sort:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php')) {
    , és helyette:
    Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'lensreviews/index.php')) {
    Utoljára szerkesztette vBET; 25-12-09 -on 18:02.

Senior tag

Köszönöm! Én módosítani a kódot kicsit, de ez nem működik. Kezdetben meg kellett tenni "PENTAX objektív-review-specifikáció-adatbázis" a strpos, de tovább változott, hogy "-review", mint én is PentaxForums.com külső Pentax Lens Review Adatbázis - Fő Index volt, hogy átirányított a hiba.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Így most egyszerre / lensreviews / és / userreviews / át van irányítva megfelelően.

Még egyszer köszönöm!

Köszönöm! Én módosítani a kódot kicsit, de ez nem működik. Kezdetben meg kellett tenni "PENTAX objektív-review-specifikáció-adatbázis" a strpos, de tovább változott, hogy "-review", mint én is PentaxForums.com külső Pentax Lens Review Adatbázis - Fő Index volt, hogy átirányított a hiba.

PHP Code:
    if (isset($_COOKIE['vbet_language']) && !isset($_GET['language']) && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'external.php') && false === strpos($_SERVER['REQUEST_URI'],'-review-')) { 
    Így most egyszerre / lensreviews / és / userreviews / át van irányítva megfelelően.

Még egyszer köszönöm!
    3.3.0 a paramétert "Ignore URL" - akkor ne kiválasztott URL-ből a fordítás követés. Kérjük, ellenőrizze

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •