Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Letiltja, de nem telepíti.

Senior tag

Default Letiltása, de nem távolítható el

Problémák a fordítási szolgáltatókkal köszönhetően szeretnék tiltsa le a vbet hosszabb ideig, de csendes akar-a rendszer újraengedélyezésével igénybe vehető lehetőséget.

Azon kívül, ha letiltja a plugin, milyen módosításokat kell készítek a vbseo config és a .htaccess annak érdekében, hogy ez megtörténjen?

Jelenleg még a plguin tiltva.

Ha lehet, adja meg nekem a pontos kódrészletek Hálás lennék, mint amit törölt az eredeti zip.
    Utoljára szerkesztette moman; 05-10-11 -on 21:39.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Tiltsa le a vBET:
    1. Tiltsa le az Admin CP
    2. Megjegyzés vBET szabályokat .htaccess. Ha nem emlékszel, hogy melyik azok, akkor ellenőrizze a vBET csomag do-not-upload/tools/redirecting-rules könyvtárban
    (3) Visszaállítása az integráció megváltozik-ban vbseo-fájlokat. Legegyszerűbben - csak eredeti feltöltéseket. Ha nem rendelkezik a zip - letöltés szolgáltató lapon. Legnehezebb módon - csak nyissa meg readme.html vBET-csomag, és ott pontosan le változtatás történt - csak csináld a ellentétes módon.

Bölcs dolog, hogy nem távolítja el -, amikor eltávolították lesz laza az egész adatbázis cache.

Megjegyzés: Kérjük, hogy ma, mi akarat mentesít új vBET verzió, készült fordítás szolgáltatók határértékeket. Ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha egy szolgáltató nem érhető el ez lesz egy másikra, és ellenőrizze az előző, egyszer a megtekintéséhez van-e elérhető újra. Is abban az esetben, amikor már elérte azt a határértékeket az összes szolgáltatók fogja használni a próbabábu fordító - gyorsítótárazott fordítások jelenik meg, de csak látni fogja a eredeti vizsgálat helyett egy üres újat mint mostanáig. Részletek a hirdetmények lesz. Mi akarat mentesít-ban körülbelül 1 óra.

Kérem, mondja meg további segítségre van szüksége itt

Senior tag

Megjegyzés: Kérjük, hogy ma, mi akarat mentesít új vBET verzió, készült fordítás szolgáltatók határértékeket. Ez azt jelenti, hogy abban az esetben, ha egy szolgáltató nem érhető el ez lesz egy másikra, és ellenőrizze az előző, egyszer a megtekintéséhez van-e elérhető újra. Is abban az esetben, amikor már elérte azt a határértékeket az összes szolgáltatók fogja használni a próbabábu fordító - gyorsítótárazott fordítások jelenik meg, de csak látni fogja a eredeti vizsgálat helyett egy üres újat mint mostanáig. Részletek a hirdetmények lesz. Mi akarat mentesít-ban körülbelül 1 óra.
    Igazából végre ezeket a szolgáltatásokat vissza, amikor felfedeztem a Microsoft fordító. Azonban a határ 400.000 karakter / óra, vagy az 2.000.000 karakter naponta (akár OAuth). Az elmúlt voltam cache több mint 1 GB fordítások naponta, ami egyenértékű a milliárdokat a karakterek, hogy vagy tegyen. Ez azt jelenti, hogy mindig meghaladja a szolgáltatók kvóta alatt minden órában, ahogy már-már több mint 2000 órás fordítás oldallal.

Ez egy nagy szégyen, igazán tetszett, vbet, a felhasználók található hasznos, és volt sok móka, kiterjesztése és javítása (azaz ReviewPost-integráció, stb).

Itt a funkció írtam letölteni an OAuth token (amit aztán tárolt memcache amíg lejárt), ez egy másik javaslatot a jövőbeli kiadás, mint a Microsoft hamarosan szükségessé, hogy:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Az én esetemben, egy másik érdekes kérdés, hogy a vbet ki, úgy tűnik, hogy a google sokkal jobban örül a tárgymutató-unk telek:

Úgy tûnik, a kieső forgalmat, nem lesz olyan nagy végül is, legalábbis ez jó hír!

Köszönjük a jegyzeteket.

Ha jól értem a kód lesz szükség a Microsoft által fizetett változat - ez igaz?

A diagramok - ne feledje, hogy ez nem mondja meg, hogy hány oldalt indexelte - csak hogy hány oldalt kúszott. És a további oldalak kúszott, mert e amennyiben gyorsabb (lásd az utolsó diagram). Ezért a Google nem reagál, a vBET - reagál a válaszidő, csak az, hogy nem az a kiszolgáló túlterhelési. Ha kiszolgáló-válasz gyorsabb robots gyorsabban bejárja.
    Látom a csatorna kezdett válaszoló gyorsabb hosszú ideig, mielőtt letiltott vBET (szeptember elején) - száma bejárt elindított, majd pontosan növelése. Úgy mint látod, ez kapcsolódik, a válasz időpontja.
    Én vagyok érdekelt itt arról, hogy csak egy dolog. Tegnap írtam szeretnéd a vBET. Szóval tegnap vBET a fórum továbbra is aktív volt, de a területdiagramokon, mint a disabled (mint én értem, minden diagram szöge fej egy nap) - vBET az utóbbi 6 napban tehát valami megjelölt ez nem éppen itt...

Információk az Ön Google crawling volt (nem indexelő - nem ugyanaz) sokkal gyorsabb, ha még mindig aktív volt a vBET. Utolsó mérés diagramok csak akkor az, hogy a vBET le lett tiltva. Kérjük, hogy a megtévesztő információt ad. Természetesen van a fékkésedelmi idő és a bejárt oldalak száma közötti kapcsolat, de a kiszolgáló vBET volt, még ha sokkal gyorsabban válaszol volt. Talán mert a külsős fordítás kivárása helyett a kiszolgáló azonnal kapott túllépte a lemezkvótát információ (ez kezdett-hét ezelőtt). Talán következtében a konfigurációs változtatások (vendég gyorsítótár esztergált-ra a hónap ezelőtt, vagy valami ilyesmi).

És még egy szerintem - tényleg azt hiszed, hogy robotok forgalma ugyanolyan értékű, mint a valódi emberek forgalom? Robotok nem kattintson a hirdetésekben, a robotok nem fiók létrehozása a fórumon és a robotok nem fog értékes tartalom a forum. Szóval én személy szerint úgy gondolja, hogy információt, hogy lesz több robotok forgalma nem jó hír - ez csak hírek. Lesz laza valós forgalom és valóságos emberek a közösség.

Visszatérve a kérdésre - nem több segítségre van szükséged ebben a témában?
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-10-11 -on 11:19.

Senior tag

Probléma megoldódott-so Nem, nincs szükség további segítségre most. Szeretném megtartani a fordítás körül, ám a nagy forgalmú, ez nem lehetséges, az én esetemben. Talán a jövőben a szabad és erőteljes API elérhető lesz, ki tudja!

A kérdés az volt, hogy sok lefordított oldalak lógtak. Ezt hozzá kell adni a göndör hívások tűnt, hogy növeljék az általános teljesítmény (az én filozófiám az, hogy ha nem teljes, a második, ez nem fog teljes):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Ezért a kék terület gyorsabb volt (együtt egy nagyobb cache).

Bár minden bizonnyal nyitott értelmezés, alapos keresőmotor indexelési kulcsfontosságú az oldal sikere, és ki tudja, talán a jelenléte fordítások fájt indexelése webhelyem fő (angol)-tartalom?

Azt is reméljük, hogy a fordítások ingyenes lesz újra, meg fogjuk találni több fordítási szolgáltatók (ingyenes vagy verseny) vagy legalább lesz olcsó Bízhat nekünk, hogy azt akarjuk, OK - ha nem szükséges támogatást most már közel ezen szálra szűkíthető. Kérjük, ne feledje, hogy már támogatást nyújtó sorban, amely lehetővé teszi, hogy az egyik szolgáltató, amíg nem korlátozza quote hangya, majd automatikusan átvált egy másik (és ellenőrizni minden 10 percben nem kívánt egyik újbóli rendelkezésre állását). Még néhány kérdés itt (BETA verzió) - most jelet szolgáltató az érhető el, ha hiba történik (úgy tűnik, nem szükséges), de már monitor, ha a szolgáltatók vannak jelölve érhető el a fórumon és a hibák kijavítására. Remélem találkozunk újra

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •