Köszönjük a jegyzeteket.
Ha jól értem a kód lesz szükség a Microsoft által fizetett változat - ez igaz?
A diagramok - ne feledje, hogy ez nem mondja meg, hogy hány oldalt indexelte - csak hogy hány oldalt kúszott. És a további oldalak kúszott, mert e amennyiben gyorsabb (lásd az utolsó diagram). Ezért a Google nem reagál, a vBET - reagál a válaszidő, csak az, hogy nem az a kiszolgáló túlterhelési. Ha kiszolgáló-válasz gyorsabb robots gyorsabban bejárja.
Látom a csatorna kezdett válaszoló gyorsabb hosszú ideig, mielőtt letiltott vBET (szeptember elején) - száma bejárt elindított, majd pontosan növelése. Úgy mint látod, ez kapcsolódik, a válasz időpontja.
Én vagyok érdekelt itt arról, hogy csak egy dolog. Tegnap írtam szeretnéd a vBET. Szóval tegnap vBET a fórum továbbra is aktív volt, de a területdiagramokon, mint a disabled (mint én értem, minden diagram szöge fej egy nap) - vBET az utóbbi 6 napban tehát valami megjelölt ez nem éppen itt...
Információk az Ön Google crawling volt (nem indexelő - nem ugyanaz) sokkal gyorsabb, ha még mindig aktív volt a vBET. Utolsó mérés diagramok csak akkor az, hogy a vBET le lett tiltva. Kérjük, hogy a megtévesztő információt ad. Természetesen van a fékkésedelmi idő és a bejárt oldalak száma közötti kapcsolat, de a kiszolgáló vBET volt, még ha sokkal gyorsabban válaszol volt. Talán mert a külsős fordítás kivárása helyett a kiszolgáló azonnal kapott túllépte a lemezkvótát információ (ez kezdett-hét ezelőtt). Talán következtében a konfigurációs változtatások (vendég gyorsítótár esztergált-ra a hónap ezelőtt, vagy valami ilyesmi).
És még egy szerintem - tényleg azt hiszed, hogy robotok forgalma ugyanolyan értékű, mint a valódi emberek forgalom? Robotok nem kattintson a hirdetésekben, a robotok nem fiók létrehozása a fórumon és a robotok nem fog értékes tartalom a forum. Szóval én személy szerint úgy gondolja, hogy információt, hogy lesz több robotok forgalma nem jó hír - ez csak hírek. Lesz laza valós forgalom és valóságos emberek a közösség.
Visszatérve a kérdésre - nem több segítségre van szükséged ebben a témában?