Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 6 123 ... UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 58

Téma: Hogyan viselkedni Eltávolít vbet nyelvi kód

Senior tag

Exclamation Hogyan viselkedni Eltávolít vbet nyelvi kód

Én uninstalled, vbet, de a nyelv kódja nem volt-e távolítani [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Nyugdíjas;)

Jobb most uninstalling vBET nem tiszta BBcode, kérjük vegye figyelembe, hogy az idegen nyelvű oldalak marad ezen a nyelven, így elvesztette a felhasználók vBET eltávolítása után, továbbá lesz nagyon nehezen olvasható Lefordítatlan hozzászólás ezért - talán jobb megoldás az, hogy törölje ezeket a hozzászólás egyáltalán.
    Abban az esetben, ha csak törölni szeretné "[lang = x"az én meg egy robot-tisztító a hét vége kód is stb

Senior tag

Szükségem van tisztítás az URL-címek... Valaki, aki egy idegen nyelv van beállítva, a profilban könyvelt szálak URL-címe van csendes bemutatás [langtitle = x] [/langtitle], hogyan oldhatók meg a?

Kapott megszabadít-ból [lang = x], [/ lang], [notranslate] segítségével, vb cenzúrázza stb. Azt nagy szükség van, az URL-címeket is segít...

Itt van egy:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Hogyan kap a ki a szemét és fordít ez-ba:

http://www.XXXXX.com/forum/F23/Dinsi...-ou-Faux-5565/
    Utoljára szerkesztette vBET; 11-10-11 -on 00:40. Indok: BBCode-correctoin

Senior tag

Sajnáljuk, de szükségem van ez neki...

Is a Google indexében most redundáns kapcsolatok átirányítása idegen nyelvű oldalak-ra az én-m fórum?
    Utoljára szerkesztette norku; 05-10-11 -on 21:11.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ahogy Radek írta - azonban elkészítjük Önnek robot (PHP szkript), amely eltávolítja az összes lang, a langtitle és a notranslate BBCodes. Ez akarat történik és ezen a héten az Önnek nyújtott.

Ha langtitle az URL-T, ez azt jelenti, hogy a langtitle történő szál cím tartalmazza. Egyszerűen módosítható szál címe, és távolítsa el azt. Olyan helyeken, amelyek fontosak, és nem tud várni, csak változtassa meg manuálisan. Más helyeken, várjon a parancsfájl.

Senior tag

Hi,

Miért nem azt sugárveszélyre, a vbet bb kód nem eltávolította a eltávolításakor? Miért nem már az eszközt, ha tudja, hogy ez történik? Nagyra értékelem a támogatást, de kicsit szeretnék teljesen uninstall, és nem várja a hét közben a Google indexek helytelen URL-címek...

Mi a helyzet a az átirányítást, a /da, a /de, a /es stb szálak mely Google birtokol már indexelt?
    Utoljára szerkesztette norku; 05-10-11 -on 14:12.

Hi,

Booth a választ a kérdés az, - mert valójában nagyon ritka, annak érdekében, hogy távolítsa el a vBET, ha az valóban szükséges és használt. Ilyen eszköz egyszer előtt kérjük volt, de a felhasználó fel, hogy vBET tartson, és csak finomítható, hogy megfelelően.

Is tudjuk ezt Eltávolítás kód - ban uninstall potenciálisan káros nem lehet. Mire van szüksége az adatbázis biztonsági mentése, abban az esetben, ha problémái vannak a bejelentkezésnél szükséges.

Is legyen szíves jegyzék hogy ha korábban letiltotta a vBET majd a Google nem index helytelen URL-címek, mert az ilyen nem jelennek meg.

Esetében már indexelt - csak teremt hát-hoz eredeti egy átirányítja a összes kérés átirányítása szabályok. Használ ez (please test azok):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Add meg a fórum könyvtárban van. ha baj van, csak adja meg a vBET szabályok, küldünk vissza megváltozott. Vagy más szavakkal -, hogy azok 2 első vBET szabályok, ahol el kell távolítani vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & átirányított =

Senior tag

Rewrite szabályok nem működnek. Amikor egy régi vbet úgynevezett 404 hoz létre.

Nekem van beiktatott-ban /forum vb

.htaccess public_html szerepel.

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Akármi Hírek a BB kód eltávolító eszközről?
    Utoljára szerkesztette norku; 06-10-11 -on 09:59.

Fórum könyvtár rossz helyen hozzáadott ez egy használja:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    De tegyük fel, hogy nem csak a fórum könyvtárban public_html. Legjobb módja - csak a már korábban szabályokon, és módosíthatja azokat. Ha nem rendelkezik minden, majd mi lesz megtalálni jobbra egy. Ezzel a fórum könyvtár először. Ha szeretné használni a fő könyvtárban, majd ellenőrizze a első anélkül, hogy további /forum
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-10-11 -on 11:43.

Senior tag

Minden munkás finom, htaccess / mikor én telepített vbet. Igen, a régi szabályok először próbáltam, de lesznek mellőzve. Én vidám kap a szabályok, vagy a /forum dolgozni vagy /. Én csak elhagyják a dolgok vannak, és nézni a Google piling 404-404 után történő Webmaster Szerszámok, de én inkább a tiszta átirányítást.

Akar-hoz fog egy megjelenés? Én tud PM admin/ftp hozzáférés.
    Utoljára szerkesztette norku; 06-10-11 -on 13:32.

Oldal 1 A 6 123 ... UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •