Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 6 A 6 FirstElső ... 456
Eredmények 51 a 58 A 58

Téma: Hogyan távolítsa el a vBET nyelvi kódja

Nyugdíjas;)

Szia kód szövegszerkesztő programmal történő helyezésekor valószínűleg változik html Asci kód szokásos jelei és annak érdekében, hogy a probléma is szerepelt. Kérjük illessze még egyszer, és ellenőrizze, hogy a kód nem változtatta - minden asci marad, így is van, az én-m felad. Különösen figyelmet kell fordítani a "% #-039; %" nem válik a ”

Senior tag

oké. Megpróbálom, hogy.

Senior tag

Hogyan lehet elkerülni, hogy történik? Megpróbáltam Notepad ++ is, de a kód beillesztésekor a szimbólumok módosítása
    Utoljára szerkesztette norku; 18-10-11 -on 13:23.

Nyugdíjas;)

Ha a hozzáférés részletesen PM legyen szíves a az ftp lehet elhelyezni a kódot exatly, mint kell tenni, ha nem szeretné, hogy nekem acces próbálkozhat a szimbólumok manualy módosítása után válik, mint ez "

Senior tag

Én spárgagombolyog ez egyébként, és úgy tűnik, hogy a munkaidő. Tedd le, hogy a "üzemeltető hiba"

Köszönet nagyon sok részére ebben a ragasztás és remélem, hogy a szál lesz hasznos részére akárki ki birtokol-hoz uninstall a vbet valamilyen okból.

Tipp a bárki eltávolítása: nem csinál, amit tett, és csak uninstall, mint egy normál vbulletin mod. A srácok itt, a vbet határozottan kérni, eltávolítása előtt. Azt fogja megmenteni a sok a fejfájás.

Nyugdíjas;)

Szívesen lát, ha bármilyen egyéb kérdése van a ebben a szálban kérje, mert bármilyen kérdést legyen szíves nyit új szál.
    Ha minden rendben én megjelöli azt megoldani

Tiltott

Ez még a probléma, vagy ezek a problémák nincsenek megoldva most? Ez még mindig egy fájdalom a csikk-hoz uninstall a vBET?

Köszönöm.

Tiltott

A probléma már megoldódott.

Oldal 6 A 6 FirstElső ... 456

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •