Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 24 A 24

Téma: Üres fordítások.

Senior tag

Meg kellett most tiltsa le a vBET. Az én-m teljes Fórum állandóan csak bement időtúllépéseket következtében a fordítások, amely nem hajtható végre. Most már csak várni és remélem, talál a jó megoldás. Én vagyok a tagja, az élet, a barátom, és tudom, akkor megtalálja a módját.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ebben a pillanatban mi tesztelés új fordítási API (részletekért lásd a hirdetmények). Egyébként - ha nem lehetséges a fordítások nem kellett volna fájladatforrásban... Valami nincs itt. Ha a fordítás nem hajtható végre, majd vBET meg kell jelölnie a szolgáltató nem érhető el, és ellenőrizze 10 percenként nem kapható újra. Ha nem állnak rendelkezésre, akkor csak a gyorsítótárazott eredmények addig jelenik meg. Tehát bármely időtúllépés nem történik. Nyissa meg a problémát az új szál időtúllépések és a PM-hozzáférési adatait - ellenőrizzük, mi folyik. Talán néhány különböző hiba Megjegyzés: kap a szolgáltatótól, és ez a nem van kapcsolva, vBET-, hogy magyarázza meg, miért vBET még mindig megpróbálja használni a szolgáltató által. Azt is ellenőrizze, hogy csak a hely.

Tényleges megoldás már megoldja a eléri határértékkel probléma. Ha van néhány probléma néhány hibát okozhatja. Meg kell check it, ellenőrizze e-legyen szíves nyit új szál és a PM-hozzáférési adatait.

Senior tag

Nekem van lehetővé tett a legújabb VBET ma először újra. Tehát tud én kérdezek ön fickók, legyen szíves vezető én-gyorsítótár kikapcsolásához takarítás (As per Michal a javaslat a post felett) is tud mi oldalak, én ha a készlet fordítását, és hogyan viselkedni csinál amit?
    Ebben a szakaszban csak a szabad API Microsoft-és Apertium használom, de a használják mint 2 perc. Így most kell találnunk a módját annak érdekében, hogy csak az új üzenetek lefordítani. Én is kipróbálás-hoz út-hoz Google fizetett API, így remélhetőleg használ, amikor már, hogy helyen én tud használ VBET és környékének teljes feltérképezését, hogy újra működik. kösz.

Nyugdíjas;)

Szia
    Foru letiltása a vendég gyorsítótár beállítása mindkét beállítás:

AdminCP -> vBET Cache -> Cache Time To Live (TTL) -> Cache Time To Live (TTL): 0
    -gyorsítótár adatok örökké fog

AdminCP -> vBET Cache -> Cache Time To Live (TTL) ->Cache tisztás stratégia: Fogyatékkal élő

Lehetőség van "nem transtaling" néhány oldal beállítás kitöltésével):
    AdminCP - > vBET fő - > figyelmen kívül hagyása URL-címek:

Is használhatja: <! - VBET_SNTA -> és <! - VBET_ENTA -> Címkék. Csak tesz benne tartalom, hogy nem szeretné fordítani és voál - nem lesz -tudod easly access sablonok által AdminCP - > stílusok & Templates

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •