Hi!
Van egy pár értékesítés előtti kérdések ... Én vBulletin 4.0.8 fórum ... és én vagyok érdekes vásárolni vBET ...
1. Fordítás Google Translate API v1 a Microsoft Translate API?
Saját fórum horvát nyelven (nagyon hasonló a szerb és bosnyák nyelv).
Google Translate támogatja a horvát, szerb és bosnyák nyelven, de a Microsoft Translate API NEM támogatja a jelen nyelv ...
Tudom lefordítani a fórum Google Translate API v1 a horvát nyelv az angol nyelv ... majd fordítani a fórum angolról minden más Microsoft Translate API támogatott nyelv?
2. Ha ez nem lehetséges... Tud én csinál ez kézi-a MySQL adatbázis...-MS Translate API DB adattábla angolról más nyelvekre lefordítani... Ez lehetséges, a vBET?
Vagy ... néhány más script ... vagy ... valamilyen más módon kell csinálni?
3. Google Translate API v2 egy nagyon drága szolgáltatást számomra (és valószínűleg mindazok számára, akik a közepes és nagy méretű fórum) .. GT_API_v2 ... 1 M karakter = $ 20 ... ?!?!? ...
Én a VB4 adatbázis ... csak a táblázat "post" ... A "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 M karakter ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Utáni
Más DB táblák ... mint a táblázat "menet" ... cím ... kulcsszavak ... tábla "tag" ... tábla "kifejezés" ... Más vb plugin ...
Tegyük fel, hogy a fórum egy összesen 500 millió karakter ... Google Translate API v2 ... lefordítani a fórum csak egy másik nyelven ... Fog kerülni nekem ... (1 M = $ 20) ... 500 M = $ 10,000 dollárt
Ha lefordítani a fórum TOP 20 nyelven ... Fog kerülni nekem ... 20 x 500 M = $ 200,000 dollárt
Ki fizet ennyi pénzt erre? ... Tudom, hogy ... Nem fogom!
Conclussion: A Google meg kell változtatni ezt ... 1 M karakter = max 1 $ dollár
Vagyok rosszul?
4. Lehet-e fordítani csak néhány fórumok ... Nem minden fórumon és minden fórumon?
Köszönet válaszok
Kézi