Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 4 FirstElső 1234 UtolsóLast
Eredmények 11 a 20 A 40

Téma: Major fordítási problémák

Nyugdíjas;)

Én ügykezelésre a legújabb verziót vbet 3.x vb3.x VBET 3,5 relase

Senior tag

tudtam de ez egy béta, és az állami hogy nem adnak támogatást, és hogy még nem jó nekem

Senior tag

Nyugdíjas;)

Kérjük, ezt vizsga minden API használ-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Senior tag

Én, amikor elkészült az adatbázis optimalizálása, én csak a V1 API, mint én csak vBET 3.4.1 telepítve.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: r.dziadusz View Post
    Kérjük, ezt vizsga minden API használ-http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Ok futottam, hogy a teszt és van ez a
    Kezdő fordítási G API V1
    Vizsgálati eredmény: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Teszt hiba:

Senior tag

Én további kérdések is, a vbenterprisetranslatot.php használ az én cpu időt, kérjük az alábbiakban:
    Pid ************ Tulajdonos prioritás CPU% Memory% Command
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0-72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0-67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0-42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0-23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0-11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0-1,8 - 6.2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-külső zár -

Én 4 processzor, és ez megöli a site most, hogy vidám kap fordítások!, Nekem van tiltva a fele fordítás és még a kérdés!

Tud valaki segíteni?
    Utoljára szerkesztette Simon Lloyd; 01-10-11 -on 19:29.

Senior tag

Én már frissítettek a béta, hogy megpróbálják megoldani a problémákat, de úgy tűnik, hogy nem vagyok kapok fordítások a Microsoft?

Itt a Micorsoft vizsgálati eredmény:
    Kezdő fordítási MS
    Vizsgálati eredmény: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Teszt hiba:
    Connection (ms): 237,756103516
    Már kétszer chaecked nekem van az MS ID helyes!
    Utoljára szerkesztette Simon Lloyd; 01-10-11 -on 20:56.

Tag
    Elhelyezkedés
    http://harleyforum.se

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Szia, én vagyok szüksége néhány sürgős segítséget, én meg ma, hogy néhány téma címek hiányoznak, de ha tudom megváltoztatni a nyelvek jelennek meg (néha), ellenőrizze itt http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-munkalap-funkciók /] A Microsoft Excel munkalap funkciók látni fogja lotsof téma indulók nevét, de nem téma címe (is talán egy vagy kettő), most válts nyelvek azt mondják, hogy a görög látni fogja a téma címe, a változás egy másik nyelvet és néhány cím elmentek és néhány marad?!

Tud valaki segíteni, kérem?
    A pontos ugyanaz .. kezdte pár napja. (Ingyenes verzió 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Szia, én vagyok szüksége néhány sürgős segítséget, én meg ma, hogy néhány téma címek hiányoznak, de ha tudom megváltoztatni a nyelvek jelennek meg (néha), ellenőrizze itt Microsoft Excel munkalap funkciók látni fogja lotsof téma indulók nevét, de nem téma címe (is talán egy vagy kettő), most válts nyelvek azt mondják, hogy a görög látni fogja a téma címe, a változás egy másik nyelvet, és néhány címek ment és néhány marad?!

Tud valaki segíteni, kérem?

Meg tudja nézni részleteket a tényleges Google fordítás segítségével googletest - lásd ide a részletekért: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728

Oldal 2 A 4 FirstElső 1234 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •